رسپی

دستور تهیه ترشی گوجه بادمجان ساده اما خوش طعم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی گوجه بادمجان ساده اما خوش طعم

ترشی گوجه بادمجان یک گزینه عالی برای تهیه در خانه است. در اینجا، شما می‌توانید طرز تهیه این ترشی خوشمزه را ببینید. این ترشی طعمی فوق‌العاده دارد و می‌توانید آن را با انواع غذاها سرو کنید. با ورود به فصل ترشی، شما می‌توانید انواع ترشی‌های خانگی را آماده کنید. فقط کافیست با دستورهای ساده‌ای که در مجله ما وجود دارد آشنا شوید. ترشی گوجه بادمجان یکی از این ترشی‌های محبوب است که می‌توانید به راحتی آن را درست کنید. در اینجا طرز تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم.

ترشی یکی از گزینه‌های خوب برای سرو در کنار غذا است و بسیاری از ایرانی‌ها آن را با وعده‌های غذایی خود می‌خورند. در این مطلب، علاوه بر دستور تهیه ترشی گوجه بادمجان، طرز تهیه ترشی قیسی و ترشی هویج هم قرار دارد؛ بنابراین شما می‌توانید بر اساس سلیقه خود از این دستورها استفاده کنید.

مواد لازم :

بادمجان: ۶۰۰ گرم
سرکه سفید: ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای سبز: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
سرکه قرمز: ۱ پیمانه
فلفل تند: ۳ عدد
سیر: ۳ حبه
هویج: ۴ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۱ پیمانه
نمک: سه و یک چهارم قاشق سوپ خوری
سیاه دانه: ۱ قاشق سوپ خوری

دستور تهیه :

ابتدا بادمجان‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را با مقداری سرکه قرمز و آب در یک قابلمه بگذارید. همچنین می‌توانید بادمجان‌ها را با پوست هم حلقه‌حلقه برش دهید. بادمجان‌ها را روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شوند، سپس آن‌ها را از صافی رد کنید. حالا بادمجان‌های خنک شده را کنار بگذارید.

در این ترشی می‌توانید بادمجان‌ها را سالم یا ساطوری استفاده کنید. فلفل دلمه‌ای، هویج، سیر، زردچوبه، فلفل تند و سیاه دانه را در یک ظرف با هم ترکیب کنید. در این ترشی باید تمام مواد را به صورت نگینی خرد کنید.

گوجه فرنگی‌ها را له کرده و آب آن را بگیرید. سپس، آب گوجه‌فرنگی را با مقداری سرکه سفید و نمک مخلوط کنید. این مایه را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یک جای خنک به مدت ۳ روز نگهدارید.

نکات طلایی تهیه ترشی گوجه و بادمجان

نکات طلایی تهیه ترشی گوجه و بادمجان

شما می‌توانید به دلخواه از سبزیجات خشک معطر و ساقه‌های کرفس نیز در این ترشی استفاده کنید. این ترشی را می‌توانید با انواع غذاها سرو نمایید.
همچنین، افزودن مقداری نبات به این ترشی می‌تواند طعم ترشی را بهتر کند و اثرات منفی سرکه را کاهش دهد.
برای این کار کافی است نبات را در مقداری آب حل کرده و روی مواد ترشی بریزید.
سیاه دانه نیز عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به ترشی شما می‌دهد و می‌تواند اثرات بد ترشی را کاهش دهد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه ترشی گوجه بادمجان ساده اما خوش طعم (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا