دستور تهیه تست تن ماهی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه تست تن ماهی
تن ماهی یک منبع خوب پروتئین است و چربی و کالری بسیار کمی دارد. ارزش غذایی آن بستگی به شرکت تولیدکننده و مواد به کار رفته دارد. تن ماهی به تأمین ویتامینهایی مثل ویتامین دی و مواد معدنی کمک میکند. سادهترین غذا با تن ماهی، ترکیب آن با برنج است. اما میتوانیم با اضافه کردن سبزیجات مختلف و نان تست، غذاهای مقوی و رژیمی درست کنیم. در ادامه دستور تهیه تست تن ماهی را برای شما میآوریم.
مواد لازم برای تهیه تست تن ماهی
کنسرو تن ماهی ۱ عدد
پیاز متوسط نصف عدد
خیارشور ۴۰ گرم
سس فرانسوی ۲ قاشق غذاخوری
نان تست ۵ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه تست تن ماهی
تن ماهی را خرد میکنیم:
کل محتویات یک کنسرو تن ماهی را روی تخته کار خرد میکنیم.
پیاز را اضافه میکنیم:
نصف پیاز قرمز را به شکل مربعی کوچک خرد کرده و به تن ماهی اضافه میکنیم.
خیار شور را خرد میکنیم:
خیارشورها را نیز به شکل مربعی خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. همه مواد را خوب مخلوط میکنیم.
ادویه و سس فرانسوی را اضافه میکنیم:
نمک، فلفل سیاه و سس فرانسوی را اضافه کرده و تمامی مواد را هم میزنیم.
مواد را در قیف میریزیم:
برای ریختن بهتر مواد در قیف، سس فرانسوی بیشتری اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ترکیب را در قیف میریزیم.
نان تست را برش میزنیم:
با استفاده از یک رینگ نان تستها را قالب میزنیم و قسمتهای اضافی را جدا میکنیم. میتوانیم این برشها را بدون رینگ هم انجام دهیم.
لایههای تست تن ماهی را میچینیم:
رینگ را در ظرفی که میخواهیم تست تن ماهی را سرو کنیم، قرار میدهیم. ابتدا یک لایه نان تست میگذاریم. سپس مواد داخل قیف را روی آن میریزیم. این مراحل را تکرار کرده و آخرین لایه را نان تست قرار میدهیم. در پایان رینگ را به آرامی خارج میکنیم.
تست تن ماهی را سرو میکنیم:
تست تن ماهی را میتوانیم با اسپاگتی سرخ شده، کاهو، گوجه و… سرو کنیم.
منبع : آرسس شف