دستور تهیه تصویری جهت تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک (مرحله به مرحله)

“`html
چگونه بهترین سالاد تخم مرغ را درست کنیم؟
سالاد تخم مرغ کلاسیک یک سالاد ساده و خوشمزه است که با مواد اولیه آسان آماده میشود. این ساندویچ که با تخم مرغ آبپز، مایونز، سس خردل، کرفس و سبزیجات تازه درست میشود، برای ناهار آخر هفته گزینه مناسبی است. بیایید با هم آن را درست کنیم!
دستور تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک در منزل
سالاد تخم مرغ میتواند یکی از گزینههای سریع و آسان برای شما باشد، مخصوصاً وقتی زمان کافی برای درست کردن پلو و خورش ندارید.
این سالاد در زمانهایی که خسته به خانه برمیگردید، به کمک شما میآید؛ در حینی که در حال استراحت هستید، فقط کافیست چند تخممرغ را آبپز کنید و مراحل دیگر را به راحتی انجام دهید.
این سالاد انعطافپذیر است و میتوانید بر اساس سلیقهتان آن را آماده کنید. با این حال، همین مواد اصلی که ما استفاده میکنیم، برای طعم خوب آن کافی است.
اگر خواستید میتوانید از ترشی تخم مرغ هم استفاده کنید. من خودم از آن استفاده نکردم، اما امتحانش با خودتان است.
این سالاد طعمی شبیه به ساندویچ تخم مرغ دارد و میتوانید آن را با نان ساندویچ کلاسیک یا هر نوع نانی که دوست دارید سرو کنید.
این ممکن است شما را یاد ساندویچهای تخممرغی بیندازد که مادرتان برای ناهار مدرسه آماده میکرد و یادآور خاطرات تلخ و شیرین دوران کودکی است.
مواد تشکیل دهنده سالاد تخم مرغ چه هستند؟
- تخم مرغ بزرگ: توصیه میشود که از تخممرغ محلی و ارگانیک استفاده کنید، زیرا مزه بهتری دارند.
- مایونز: اگر از مایونز با چربی بالا استفاده کنید، سالاد کرمیتر و خوشمزهتری خواهید داشت.
- سس خردل: این سس به میزان کم به سالاد طعم اضافه میکند.
- لیمو تازه: این ماده به سالاد شما طراوت میبخشد و طعم خوبی به آن میدهد.
- کرفس: بافت ترد این سبزی با تخممرغهای نرم تضاد جذابی ایجاد میکند.
- پیازچه: من پیازچه را ترجیح میدهم، چون با طعمی دلپذیر و تندی ملایمتر از پیازهای دیگر همراه است.
- جعفری تازه: این سبزی خوشعطر، طعمی فوقالعاده به سالاد میدهد و سالاد شما را طبیعیتر میکند.
- پاپریکا: این مورد اختیاری است و اضافه کردن آن، طعم جدیدی به سالاد میدهد.
- نمک و فلفل: اینها برای تنظیم طعم به کار میروند.
مواد لازم برای سالاد تخم مرغ
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
- ۱/۲ قاشق چایخوری سس خردل
- ۳/۴ قاشق چایخوری آب لیمو
- ۱/۴ شاخه کرفس
- ۱ قاشق غذاخوری پیازچه
- ۱ قاشق چایخوری جعفری
- نمک و فلفل
دستور تهیه :
در ابتدا، تخممرغها را آبپز کنید. میتوانید آنها را بخارپز کنید یا بجوشانید (من روش بخارپز را ترجیح میدهم).
برای تهیه سالاد تخم مرغ چطور تخم مرغها را بخارپز کنیم؟
یک ماهیتابه عمیق را با یک اینچ آب پر کنید و یک سبد بخارپز را درون آن قرار دهید.
آب باید نزدیک سبد باشد، ولی نباید به آن تماس پیدا کند.
آب را روی حرارت متوسط تا زیاد به جوش برسانید.
با احتیاط تمام تخممرغها را با انبر روی سبد قرار دهید.
حرارت را کم کنید.
درپوش قابلمه را بگذارید و بگذارید تخممرغها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بخارپز شوند.
“““html
آب پز کردن تخم مرغ: تخممرغها را در قابلمهای بگذارید و آب را به ارتفاع حدود ۵ سانتیمتری روی آنها بریزید. سپس آب را روی حرارت زیاد گرم کنید تا به جوش بیاید. بعد از آن بگذارید تا تخممرغها حدود ۶ تا ۷ دقیقه بپزند.
سرد کردن تخم مرغ: تخممرغها را از آب در آورید و در کاسهای پر از آب یخ بگذارید. بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه باقی بمانند تا پختن آنها متوقف شود و سرد شوند.
پوست تخممرغها را بکنید و سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
درست کردن مخلفات سالاد با سس: در یک کاسه بزرگ، سس مایونز، آب لیمو، سس خردل، کرفس، پیازچه و جعفری را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا طعم بگیرد.
افزودن تخم مرغ به سایر مواد: تخممرغها را ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس همه را با نمک و فلفل مزهدار کرده و مخلوط کنید.
میتوانید این سالاد را با نان و پاپریکا سرو کنید.
جایگزینهای متداول
میتوانید از گیاهان قویتری مثل شوید یا ترخون بجای جعفری استفاده کنید.
اگر سس خردل را دوست ندارید، میتوانید از پودر خردل استفاده کنید.
برای مزه تندتر میتوانید فلفل کاین اضافه کنید.
از پاپریکای دودی به جای پاپریکای شیرین استفاده کنید.
میتوانید به جای مایونز پرچرب از مایونز کم چرب یا ماست یونانی استفاده کنید.
اگر میخواهید، میتوانید از برگ سیر به جای پیازچه استفاده کنید، فقط یک چهارم مقدار پیازچه کافی است تا طعم سیر زیاد نشود.
بهترین نان برای ساندویچ تخممرغی شما کدام است؟
نان تازه پخته شده: سالاد تخممرغ نیاز به نان خوب و محکم دارد. من معمولاً از نانهای حجیم خانگی استفاده میکنم.
کروسان: این نان کرهای برای میانوعده و همراهی با سالاد در تعطیلات عالی است.
نان خمیرترش: این نوع نان طعم بیشتری به سالاد میدهد و هم نوع حجیم و هم نوع مسطحش قابل استفاده است.
نان چند غله: من این نان را دوست دارم چون هم خوشطعم است و هم ظاهر زیبایی دارد به خاطر دانهها و غلههای روی آن.
نان باگل تست شده: برای استفاده از این نان تنها یک نیمه نان را میتوانید استفاده کنید.
ایدههایی برای مواد همراه ساندویچ سالاد تخم مرغ
میتوانید برشهای آووکادو به سالاد اضافه کنید.
از کاهوهای رنگی برای لایهبندی در ساندویچ استفاده کنید.
سالاد را با ترشی پیاز تزئین کنید.
سخنگی با تربچههای برش خورده.
از گوجه تازه ورقه شده هم میتوانید استفاده کنید.
بیشتر بخوانید :
روش های تازه نگه داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته
سالاد میوه | دستور تهیه ۱۱ مدل سالاد میوه خوشمزه و پرخاصیت + عکس
۵ مدل سالاد خوشمزه ی گیاهی برای گیاه خواران + عکس
چگونه میتوان سالاد تخممرغ را نگه داشت؟
بله. شما میتوانید سالاد تخممرغ را درست کنید و بعداً آن را سرو کنید، فقط حتماً آن را در یخچال نگه دارید.