رسپی

دستور تهیه تصویری جهت تهیه شیرینی کانولی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شیرینی کانولی ایتالیایی

شیرینی کانولی نوعی شیرینی ترد و با شکلی مشابه صدف است که درون آن پر از مواد نرم و خامه‌ای می‌باشد. این مواد معمولاً شامل پنیر ریکوتای شیرین و شکلات چیپسی است.

کانولی یکی از شیرینی‌های اصیل ایتالیایی است که ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌ها را ارائه می‌دهد. لایه بیرونی آن ترد و شکننده است و با هر لقمه به راحتی در دهان آب می‌شود.

مواد داخلی کانولی غلیظ و شیرین هستند و شکلات‌های کوچک تیره درون آن طعمی فوق‌العاده می‌بخشند. اگر دوست دارید می‌توانید کمی دارچین، رنده پوست پرتقال یا وانیل به مواد داخلی اضافه کنید و در نهایت با پسته خرد شده تزیین کنید.

دستور تهیه شیرینی کانولی دسر ایتالیایی

نگران مراحل درست کردن این شیرینی نباشید! وقتی برای اولین بار آن را درست کنید، انگیزه‌تان برای تهیه مجدد آن بیشتر می‌شود. این شیرینی ایتالیایی ارزش درست کردن را دارد و می‌تواند جزئی مهم از پذیرایی در مهمانی‌ها باشد.

برای تهیه این شیرینی به وسایلی نیاز دارید. برای مخلوط کردن مواد باید از غذاساز استفاده کنید، همچنین وردنه برای باز کردن خمیر و میله فرم دهنده کانولی که معمولاً در قنادی به نام قالب شیرینی ساق عروس موجود است، قیف و ماسوره خامه نیز لازم خواهید داشت.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کانولی

لایه صدفی

  1. آرد همه‌کاره: ۱ و ۳/۴ پیمانه (۲۵۰ گرم)
  2. شکر سفید: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری (۱۸ گرم)
  3. نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  4. کره: ۳ قاشق غذاخوری (۴۳ گرم)، به صورت مکعب‌های کوچک
  5. آب انگور: ۱/۳ پیمانه
  6. تخم‌مرغ: ۱ عدد
  7. سفیده تخم‌مرغ: ۱ عدد
  8. روغن: ۸ پیمانه برای سرخ کردن

مواد میانی

  • پنیر ریکوتا با شیر کامل: ۹۰۰ گرم
  • شکر پودر شده: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۱۸۰ گرم)
  • مینی شکلات چیپسی: ۳/۴ پیمانه (۱۲۶ گرم)
  • پودر دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پسته خام خرد شده: اختیاری

دستور تهیه شیرینی کانولی ایتالیایی

دستور تهیه خمیر خشک شیرینی کانولی

آرد، شکر و نمک را داخل غذاساز بریزید و حدود ۱۰ بار آن را پالس بزنید. کره را به صورت مکعب‌های کوچک برش بزنید و به مخلوط اضافه کنید و دوباره پالس بزنید تا کره به خوبی مخلوط شود.

سپس آب انگور و تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کنید و آنقدر مخلوط کنید که مواد به هم بچسبند و خمیر نرم شود (بهتر است بیش از ۱ قاشق غذاخوری آب انگور اضافه نکنید).

بعد از آماده شدن خمیر، آن را به شکل توپ درآورید و در یک کاسه چرب شده قرار دهید. روی آن را با پارچه یا پلاستیک بپوشانید و بگذارید حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۲ ساعت استراحت کند.

در یک ماهیتابه بزرگ روغن را به ارتفاع حدود ۳ سانتی‌متر بریزید و آن را تا دمای ۳۴۵ تا ۳۵۵ درجه فارنهایت گرم کنید. نصف خمیر را خارج کنید و روی آن را بپوشانید تا خشک نشود. سپس خمیر را روی سطح آردی به طور نازک باز کنید (تقریباً ۱/۸ سانتی‌متر).

با استفاده از یک کاتر دایره‌ای با قطر ۹ سانتی‌متر، خمیر را برش بزنید. میله‌های کانولی (چوب‌های ساق عروس) را با اسپری روغن چرب کنید.

با احتیاط، خمیر را در روغن داغ قرار دهید و حدود ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شود (مراقب باشید دمای روغن بیش از حد بالا نرود تا کانولی‌ها نسوزند).

دستور تهیه تصویری جهت تهیه شیرینی کانولی (مرحله به مرحله)

“““html

کانولی سرخ شده را از روغن بیرون بیاورید و بگذارید روغن اضافی آن در قابلمه بریزد. سپس کانولی‌ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن‌ها خوب جذب شود. با استفاده از انبر یا حوله کاغذی تا شده، قالب فلزی را محکم بگیرید و یک حوله کاغذی دور خمیر سرخ شده بپیچید و به آرامی آن را از روی قالب جدا کنید.

دستور تهیه شیرینی کانولی ایتالیایی

بگذارید قالب‌های فلزی خنک شوند و همین مراحل را دوباره انجام دهید. می‌توانید کمی آرد روی لبه‌های باقی‌مانده خمیر بریزید، سپس آن‌ها را جمع کنید و در یک کاسه بگذارید تا حداقل ۱۰ دقیقه استراحت کنند، سپس دوباره استفاده کنید.

کانولی‌ها را روی توری شیرینی‌پزی بگذارید تا خنک شوند و بعد از آن داخل آن را با مواد میانی پر کنید. می‌توانید آن‌ها را با شکلات چیپسی ریز یا پسته تزئین کنید و یا کمی پودر شکر روی آن‌ها بپاشید.

دستور تهیه شیرینی کانولی ایتالیایی

دستور تهیه مواد میانی شیرینی کانولی

تهیه مواد میانی یکی از ساده‌ترین مراحل این دستور است. پنیر ریکوتا را خوب آبگیری کنید. سپس ریکوتا، شکر، چیپس شکلات و دارچین را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

دستور تهیه شیرینی کانولی ایتالیایی

برای آبگیری پنیر، یک آبکش فلزی را داخل کاسه بگذارید و یک پارچه تنظیف داخل آن قرار دهید. سپس پنیر را داخل پارچه بریزید. یک لایه پارچه نخی روی پنیر بگذارید و یک جسم سنگین مثل ظرف پر از ترشی را به مدت ۸ ساعت روی آن قرار دهید. اگر کمی بیشتر بگذارید، برای تهیه کانولی بهتر است.

درست کردن خمیر کانولی بدون غذاساز

این خمیر را می‌توانید بدون استفاده از غذاساز و به‌صورت دستی تهیه کنید:

تمام مواد خشک را داخل کاسه بریزید. با چنگال یا له‌کن خمیر، کره را با مواد مخلوط کنید. تخم‌مرغ و آب انگور را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. در صورت نیاز، کمی آب انگور بیشتر اضافه کنید تا خوب مخلوط شوند.

کمی ورز دهید تا یک خمیر نرم و چسبناک به دست آید. سپس خمیر را استراحت دهید و طبق مراحل قبلی سرخ کنید.

دستور تهیه شیرینی کانولی ایتالیایی

نکات مهم جهت تهیه شیرینی کانولی

خمیرهای خشک کانولی را در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید. این خمیرها می‌توانند به مدت ۱ هفته سالم بمانند. اما مواد میانی باید در یخچال نگهداری شوند و جدا از خمیر، می‌توانند حدود ۵ روز قابل استفاده باشند.

برای ترد شدن خمیر کانولی، در صورتی که به دقت طبق دستور عمل کرده باشید، نباید مشکلی داشته باشید، اما اگر خمیر خیلی ترد نیست، می‌توانید آن‌ها را روی توری شیرینی‌پزی قرار دهید و در فر با دمای ۱۲۵ درجه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا کمی برشته شوند.

هرگز ترد کردن در فر را با مواد میانی انجام ندهید. دادن زمان استراحت به خمیر باعث بهبود کار با آن می‌شود. خمیر را به اندازه‌ای نازک با وردنه پهن کنید که بخش بیرونی شیرینی خوب ترد شود. همچنین روغن را به دمای مناسب برسانید و با استفاده از دماسنج، دما را در طول سرخ کردن کنترل کنید.

رطوبت پنیر را حتماً بگیرید، زیرا در غیر این صورت، به هنگام اضافه کردن شکر، شل و مایع خواهد شد. بهترین زمان برای سرو کردن کانولی، ۱ ساعت بعد از تهیه آن‌هاست. اگر بگذارید بیشتر بمانند، رطوبت ریکوتا به خمیر بیرونی اثر گذاشته و باعث نرم شدن آن می‌شود.

“““html
دستور تهیه شیرینی کانولی ایتالیایی

این شیرینی در هر منطقه‌ای که درست شود، شکل‌های مختلفی دارد و شما هم می‌توانید آنها را امتحان کنید:

می‌توانید به جای کره از روغن قنادی برای خمیر استفاده کنید. همچنین، می‌توانید آن را در روغن جامد، روغن بادام زمینی یا روغن نارگیل سرخ کنید.

اگر دوست دارید از شکر دانه‌ای به جای پودر شکر استفاده کنید، مطمئن شوید که خوب هم می‌زنید تا ذره‌های شکر حل شوند.

اضافه کردن ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو یا ۱/۴ قاشق چایخوری دارچین به خمیر خشک کانولی می‌تواند طعم خوبی به آن بدهد.

به جای آب انگور، می‌توانید از آب و ۱ قاشق غذاخوری سرکه استفاده کنید و در صورت نیاز کمی آب یا آب انگور بیشتر اضافه کنید.

رنده پوست پرتقال، شکلات خرد شده یا شکلات چیپسی ریز، دارچین و اسانس وانیل را می‌توانید به مواد میانی اضافه کنید.

می‌توانید دو طرف خمیر خشک کانولی را در شکلات ذوب شده فرو ببرید. قبل از این که مواد میانی را بریزید، بگذارید کمی در یخچال سفت شوند.

بعد از این که مواد میانی را در بخش خشک ریختید، دو سر کانولی را در پسته خام خرد شده بغلتانید. همچنین می‌توانید از پنیر ماسکارپونه برای مواد میانی استفاده کنید. ۲۰۰ گرم ماسکارپونه را به جای ۲۰۰ گرم ریکوتا بگذارید.

ابتدا با فشار دادن لبه‌های کاسه آن را له کرده و سپس داخل مواد میانی بریزید. می‌توانید قبل از سرو، کمی شکر پودر شده روی آن بپاشید.

دستور تهیه شیرینی کانولی ایتالیایی


بیشتر بخوانید :

دستور تهیه جدید جهت شیرینی میکادو

دستور تهیه شیرینی کشمشی تابه‌ای بدون فر

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا