رسپی

دستور تهیه تصویری جهت تهیه پنیر ریکوتا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پنیر ریکوتای خانگی

پنیر ریکوتا خانگی بسیار نرم و لطیف است. تهیه این پنیر کار سختی نیست و خانم‌ها می‌توانند به راحتی در خانه آن را درست کنند. این پنیر می‌تواند به‌دو صورت خشک و سفت یا مرطوب تهیه شود که انتخاب آن به سلیقه شما بستگی دارد.

تهیه این پنیر بسیار آسان است و همه می‌توانند در اولین بار درست کردنش با موفقیت مواجه شوند. جالب است بدانید که با دستان خود می‌توانید در عرض چند دقیقه، پنیر ریکوتای خانگی را به سادگی درست کنید.

دستور تهیه پنیر ریکوتا خانگی؛ نرم، لطیف و ساده

پنیر ریکوتا خانگی همانند پنیرهای بسته‌بندی شده خوب و عالی است. این پنیر را می‌توان به عنوان دیپ با کراکر یا سبزیجات سرخ شده سرو کرد، یا آن را با پاستا استفاده نمود. همچنین می‌توان آن را به بسیاری از دسرها اضافه کرد.

چگونه در منزل پنیر ریکوتا تهیه کنیم؟

وقتی این پنیر را در خانه تهیه کنید، می‌توانید آن را به طعم و غلظت دلخواه خود برسانید. مثلاً برای تهیه یک کانولی بسیار غلیظ می‌توانید آن را غلیظ کنید و یا برای استفاده به‌عنوان دیپ روی نان تست به‌همراه عسل و دارچین، آن را سبک و خامه‌ای درست کنید.

یکی از روش‌های ساده استفاده از آن برای ناهار این است که پنیر را به لینگوئینی با اسفناج سرخ شده، سیر، پارمزان و کمی آب لیمو اضافه کنید یا آن را در یکی از لایه‌های لازانیای خانگی بکار ببرید.

مواد لازم جهت تهیه پنیر ریکوتا

  1. شیر کامل: ۷ پیمانه (از نوع فراگام نباشد)
  2. خامه سنگین: ۱ پیمانه
  3. نمک: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  4. آب لیموی تازه: ۳ قاشق غذاخوری

وسایل لازم جهت تهیه پنیر ریکوتا

  • قابلمه
  • الک خیلی ظریف
  • پارچه تنظیف

دستور تهیه پنیر ریکوتا

دستور تهیه پنیر ریکوتا

بر روی یک الک بزرگ چند لایه پارچه تنظیف بگذارید و آن را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید. شیر و خامه را در قابلمه‌ای بریزید و نمک را به آن اضافه کنید.

محلول را روی حرارت متوسط گرم کنید و بگذارید تا کاملاً به جوش بیاید و مکرراً هم بزنید. وقتی به جوش رسید، آن را از حرارت بردارید و سریع آب لیمو را به آن اضافه کنید. بگذارید ۲ دقیقه بماند.

مخلوط را با دقت روی الک آماده شده و پارچه تنظیف بریزید، به طوری که مایع از آبکش خارج و داخل کاسه بریزد.

دستور تهیه پنیر ریکوتا

اجازه دهید این مواد داخل پارچه تا ۱ تا ۶۰ دقیقه بماند، بسته به میزان رطوبت یا خشکی که می‌خواهید.

دستور تهیه تصویری جهت تهیه پنیر ریکوتا

سپس آن را در یخچال بگذارید و اجازه دهید خنک شود. این پنیر را می‌توان به مدت ۴ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کرد.

دستور تهیه تصویری جهت تهیه پنیر ریکوتا (مرحله به مرحله)

دستور تهیه پنیر ریکوتا

نکات مهم جهت تهیه پنیر ریکوتا

این پنیر را می‌توانید به مدت ۵ روز در یخچال نگهداری کنید و با پنیرهای بسته‌بندی پس از باز شدن از لحاظ نگهداری تفاوتی ندارد. بهتر است آن را در ظرفی دربسته نگهدارید.
پنیر ریکوتا خانگی را نمی‌توان در فریزر نگهداری کرد، زیرا با ذوب شدن بافت آن تغییر می‌کند؛ بنابراین هر بار به اندازه نیازتان درست کنید.
شیر ۲% خیلی خوب است، اما از استفاده از شیر ۱% خودداری کنید، چرا که ممکن است چربی شیر کافی نباشد تا لخته ایجاد کند. همچنین در صورتیکه…

“““html

اگر می‌خواهید پنیر ریکوتا خیلی غلیظ و خامه‌ای‌تر شود، می‌توانید به جای یک پیمانه شیر، یک پیمانه خامه اضافه کنید.
اگر طعم آب لیموی تازه را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن از سرکه استفاده کنید. وقتی برای اولین بار پنیر ریکوتا درست کردم، طعم آبلیمو خیلی مشخص بود.

دستور تهیه پنیر ریکوتا

نکته‌هایی برای تهیه بهتر پنیر ریکوتا در خانه

شیر پاستوریزه انتخاب خوبی است، اما هرگز از شیر فرادما استفاده نکنید. به خاطر فرایندهای خاصی که برای شیر فرادما انجام می‌شود، بافت پروتئین‌ها تغییر می‌کند و این باعث می‌شود که پروتئین‌ها در آن جدا نشوند. بنابراین بهتر است از شیر پاستوریزه معمولی استفاده کنید.
برای صاف کردن پنیر، از پارچه تنظیف استفاده کنید. حوله‌های آشپزخانه یا چیزهای دیگر کارایی خوبی ندارند. میزان لیمو را کم یا زیاد نکنید، چون به میزانی نیاز دارید که لخته‌ها به درستی ایجاد شوند.
این پنیر تا حدود ۵ روز طعم خوبی دارد، اما بعد از این مدت ممکن است خراب شود.

دستور تهیه پنیر ریکوتا


بیشتر بخوانید :

دستور تهیه پنیر لبنه در منزل + ارزش غذایی این پنیر برای سلامت بدن

دستور تهیه ۶ مدل پنیر خوشمزه و سالم خانگی + عکس

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا