دستور تهیه تصویری جهت تهیه کوکوی مرغ پنیری (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کوکوی مرغ با پنیر موزارلا را حتما امتحان کنید
کوکو یکی از غذاهای محبوب است که به خاطر راحتی در تهیه و سرعت پختن، طرفداران زیادی دارد. تنوع زیادی در تهیه این غذا وجود دارد.
شما میتوانید این غذا را با انواع مواد درست کنید؛ تنها یا با ترکیب مواد مختلف. با ما همراه باشید.
دستور طبخ کوکوی مرغ با پنیر موزارلا در منزل
کوکوی مرغ با پنیر یک نوع خوشمزه از کوکو است که هر کسی آن را بچشد، عاشقش میشود. تهیه آن خیلی ساده است و طعم خوبی دارد.
در این کوکو از پنیر موزارلا استفاده میشود که هنگام سرخ شدن، لایهای ترد و خوشمزه در کنار آن ایجاد میکند که خوردن آن لذتبخش است. مریناد کردن یا مزه دار کردن مرغ با مواد مختلف، طعمی خوشمزه و آبدار به آن میدهد.
شما میتوانید مرغ را حداقل ۲ ساعت یا تا صبح مزهدار کنید، بنابراین بسته به وقت خود میتوانید انتخاب کنید.
وقتی که کوکو را سرو میکنید، میتوانید آن را با انواع دیپهای خوشمزه خانگی سرو کنید. من از دیپ سیر و لیمو استفاده کردم که خیلی ساده و خوشمزه بود، اما این کوکوی مرغ بدون دیپ هم طعم فوقالعادهای دارد.
دستور تهیه کوکوی مرغ خوشمزه و خوش طعم
در این دستور، کمی آرد وجود دارد. اگر شما به سلیاک مبتلا هستید یا باید از گلوتن پرهیز کنید، میتوانید از انواع آرد بدون گلوتن استفاده کنید.
در اینجا ما از آرد ذرت استفاده کردیم که طعم کوکوی مرغ را چندان تغییر نمیدهد.
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ پنیری
- ۷۰۰ گرم سینه مرغ (۳ عدد بزرگ)
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۵ قاشق غذاخوری (حدود ۱/۳ پیمانه) مایونز
- ۱/۳ پیمانه آرد همه کاره (یا نشاسته ذرت یا نشاسته سیب زمینی برای نوع بدون گلوتن)
- ۱ و ۱/۳ پیمانه پنیر رنده شده موزارلا
- ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری شوید تازه ریز شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- روغن زیتون فوق سبک یا هر نوع روغن زیتونی برای سرخ کردن
دستورالعمل تهیه کوکوی مرغ با پنیر
با استفاده از یک چاقوی تیز، سینههای مرغ را به قطعات ضخیم ۱/۳ تا ۱/۲ اینچی برش بزنید و کناری بگذارید.
در یک کاسه متوسط، مواد کوکو را با هم مخلوط کنید: ۲ عدد تخم مرغ، ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز، ۱/۳ پیمانه آرد، ۱ و ۱/۳ پیمانه پنیر موزارلا، ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری شوید ریز شده و ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
مواد را خوب مخلوط کنید.
سپس مرغ خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.
روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و آن را حداقل ۲ ساعت یا تا صبح در یخچال بگذارید.
یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید.
۲ قاشق غذاخوری روغن را به ماهیتابه اضافه کنید و وقتی روغن داغ شد، مخلوط مرغ را با یک قاشق غذاخوری بزرگ به ماهیتابه بریزید. (میتوانید از یک اسکوپ بستنی برای کنترل اندازه استفاده کنید).
با پشت قاشق روی کوکوها فشار دهید تا کمی صاف شوند.
حدود ۳ تا ۴ دقیقه هر طرف آنها را سرخ کنید و سپس…
“““html
آن را برگردانده و ۳ دقیقه دیگر از سمت دیگر سرخ کنید تا رنگ طلایی قهوهای به خود بگیرد و تمام قسمتهای آن خوب پخته شود.
این مراحل را برای بقیه کوکوها نیز تکرار کنید.
کوکوی مرغ سرخ شده را از ماهیتابه بردارید و روی یک حوله آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
نکات آشپزی برای تهیه کوکوی مرغ
شما میتوانید سبزیجات مورد علاقهتان را رنده کرده یا خیلی ریز کنید و به مرغ اضافه کنید.
میتوانید کوکوی مرغ را با سس مایونز یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.
وبسایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`