دستور تهیه تصویری دستور تهیه سس انچیلادا + دستور تهیه انچیلادای مرغ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه انچیلادا مکزیکی با مرغ مرحله به مرحله
انچیلادا یکی از غذاهای خوشمزه و متنوع در آشپزی مکزیکی است. انواع مختلفی از انچیلادا وجود دارد که میتوان تهیه کرد. اما قبل از هر چیز، باید یاد بگیرید که چگونه سس انچیلادا را درست کنید تا بتوانید انچیلادای خوشمزهتان را تهیه کنید.
سس انچیلادا هم مثل سایر غذاهای مکزیکی میتواند کمی تند باشد. ما در این مقاله به شما نوع قرمز سس را آموزش میدهیم که در بین مردم محبوبتر است و در کشور ما هم طرفداران زیادی دارد.
شما میتوانید مقدار فلفل را به دلخواه تنظیم کنید، برای اینکه انچیلادایتان خیلی تند یا کمی تند و خوشمزه باشد.
مواد لازم برای تهیه سس انچیلادای قرمز
- ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع (یا روغن زیتون سبک)
- ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری پودر چیلی
- ۲ قاشق غذاخوری آرد همه کاره
- ۲ پیمانه آب مرغ کم سدیم (ترجیحا خانگی)
- ۱ عدد سس گوجه متوسط
- ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
- ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو
- ۱ قاشق چایخوری شکر
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱/۴ قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده
- کمی پودر دارچین
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
دستور تهیه سس انچیلادا خانگی
در یک تابه متوسط، روغن، پودر فلفل چیلی و آرد را با هم مخلوط کنید.
این مخلوط را روی حرارت متوسط گرم کنید، وقتی که شروع به جوشیدن کرد، به آرامی هم بزنید و بگذارید حدود ۳۰ ثانیه گرم شود.
در حین هم زدن، آب مرغ و سس گوجه را به مخلوط اضافه کنید.
سپس زیره، کاکائو، شکر، پودر سیر، پودر پیاز، تخم گشنیز و دارچین به همراه نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
مخلوط را به جوش برسانید و مرتب هم بزنید.
سپس حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه گرم بماند در حالی که مرتب هم میزنید.
بگذارید کمی خنک شود و بعد طبق سلیقهتان استفاده کنید.
برای تهیه انواع انچیلادا
این سس برای انواع انچیلادا مثل مرغ، گوشت گاو یا سبزیجات بسیار مناسب است.
من دوست دارم مقداری از سس را روی مواد داخلی انچیلادا داخل نان تورتیلا بریزم، سپس آن را بپیچم و در ظرف فر بگذارم.
بعد از پیچیدن نانها، مقدار زیادی از سس انچیلادا را روی آنها بریزید و با سس و پنیر بپوشانید.
“““html
دستور تهیه انچیلادای مرغ
ما سس انچیلادا را برای شما آماده کردهایم تا بتوانید انچیلاداهای خوشمزهای درست کنید. یکی از این انچیلاداها، انچیلادای مرغ است که مورد علاقه بسیاری از افراد است.
بهتر است از نان تورتیلا ذرت استفاده کنید، زیرا اگر از نان تورتیلا آرد گندم استفاده کنید، ممکن است نتوانید تمام انچیلاداها را به خوبی تهیه کنید. اما اگر به نان تورتیلا سفید علاقه دارید، میتوانید آن را جایگزین کنید.
همچنین دقت کنید که مواد را زیاد در فر نپزید، فقط کافی است که پنیر ذوب شود و نه اینکه برشته شود.
مواد لازم برای انچیلادای مرغ
- ۲ و ۱/۲ پیمانه سس انچیلادا خانگی
- ۱۴ عدد نان تورتیلا ذرت
- ۳ و نیم پیمانه مرغ پخته و رشتهای شده
- ۱ و ۱/۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده (نه خیلی ریز)
- پنیر مونتری جک رنده شده
دستور تهیه انچیلادای مرغ خانگی
فر را به دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
ظرفهای مخصوص فر (پیرکس یا شیشهای) را با اسپری روغن چرب کنید.
۳ قاشق غذاخوری سس انچیلادا در هر ظرف بریزید.
یک گرمکن الکتریکی را روی حرارت بالا گرم کنید. وقتی گرم شد، تورتیلاها را روی آن بگذارید.
شما میتوانید همین کار را با ماهیتابه روی حرارت پایین گاز انجام دهید. هدف این است که تورتیلاها کمی گرم شوند تا موقع ریختن سس خراب نشوند.
پنیرهای رنده شده را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. حدود ۳/۲ از آن یعنی ۲ پیمانه پنیر را ذخیره کنید.
لایه میانی
حدود ۵ تورتیلا را آماده کنید. روی آنها ۱/۴ پیمانه مرغ بریزید و حدود ۱ قاشق غذاخوری پنیر و یک قاشق غذاخوری سس انچیلادا برای طعمدهی بیشتر اضافه کنید.
انچیلاداها را رول کنید و سپس داخل ظرف مخصوص فر بگذارید (۷ تا نهایتا ۸ تا میتوانید در هر ظرف قرار دهید). این کار را با باقی مواد ادامه دهید.
باقیمانده سس انچیلادا را روی انچیلادای رول شده بریزید (سعی کنید با قاشق فضای میان نانها را باز کنید تا سس در بین آنها هم برود). سپس باقی پنیر را روی انچیلاداها بپاشید.
آن را در فر از قبل گرم شده بگذارید تا زمانی که پنیر ذوب شود و انچیلاداها گرم شوند، حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.
اگر دوست دارید، میتوانید روی آن را با آووکادو، گوجه خرد شده، پیاز حلقهای، جعفری، خامه ترش یا سس داغ تزئین کنید.
انچیلادا معمولاً خودش رنگارنگ است و نیازی به تزئین اضافی ندارد، اما اگر برای مهمانی میبرید، میتوانید آن را زیباتر کنید.
انچیلادا را با چه چیزی میتوان سرو کرد؟
میتوانید انچیلادا را با انواع سالاد، به خصوص سالاد ذرت، یا برنج مکزیکی یا برنج ساده، پیاز یا فلفل دلمهای گریل شده سرو کنید.
“““html
چیپس را میتوان با انچیلادای مرغ سرو کرد.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیهی سس فلفل ترکیهای تند و بینظیر
دستور تهیهی سس سالسا به روش رستورانی
رب آلوچه: آشنایی با دستور تهیه و کاربردهای رب آلو و سس آلو در منزل
دستور تهیهی سس باربیکیو سس دودی خوشمزه
نکات مهم در مورد سس انچیلادا و انچیلادای مرغ
برای تهیهی سس انچیلادا، از گاز الکتریکی که حرارت ملایمی دارد استفاده کنید. بنابراین، در زمان پخت سس، بهتر است حرارت را کم کنید تا سس نسوزد.
برای مرغ رشتهشده، استفاده از سینه مرغ مناسبتر است. همچنین میتوانید از مرغهای باقیمانده از غذای قبلی که در یخچال ماندهاند، استفاده کنید.