رسپی
دستور تهیه تهیه جوجه کباب حلزونی با سیخ چوبی (مرحله به مرحله)

“`html
کباب حلزونی _ دستور تهیه کباب حلزونی
جوجه کباب یکی از خوشمزهترین انواع کبابهای ایرانی است که طعمهای مختلفی دارد. از جمله این طعمها میتوان به جوجه کباب زعفرانی و ماستی اشاره کرد. با ما در دستور تهیه جوجه کباب حلزونی همراه باشید.
دستور تهیه کباب حلزونی گوشت و مرغ
مواد اولیه برای جوجه کباب سیخی
- فیله مرغ 300 گرم
- آبلیمو دو قاشق سوپخوری
- گوجهفرنگی دو عدد
- زعفران آبکرده دو قاشق سوپخوری
- لیموترش یک عدد
- فیله گوسفندی 300 گرم
- سیخ چوبی به مقدار لازم
- پیاز یک عدد
- روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه جوجه کباب حلزونی
- فیله مرغ و گوشت را جداگانه به مدت دو ساعت در روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمک، فلفل و پیاز بخوابانید.
- سپس مرغ و گوشت را روی هم گذاشته و با چکش کوبیده تا به هم بچسبند.
- حالا آنها را به شکل حلزونی به سیخ چوبی بزنید. کمی روغن مایع در تابه چدنی بریزید و همراه با گوجهفرنگی سرخ کنید.
- این غذا را با حرارت ملایم بپزید تا داخل آن هم پخته شود.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه کباب چپلی(غذای خوشمزه افغانی)
دستور تهیه ی کباب مرغ تابهای در منزل
دستور تهیه پخت کباب انگشتی خانگی آسان و سریع
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی