رسپی

دستور تهیه تهیه جوجه کباب حلزونی با سیخ چوبی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کباب حلزونی _ دستور تهیه کباب حلزونی

جوجه کباب یکی از خوشمزه‌ترین انواع کباب‌های ایرانی است که طعم‌های مختلفی دارد. از جمله این طعم‌ها می‌توان به جوجه کباب زعفرانی و ماستی اشاره کرد. با ما در دستور تهیه جوجه کباب حلزونی همراه باشید.

دستور تهیه کباب حلزونی گوشت و مرغ

مواد اولیه برای جوجه کباب سیخی

  • فیله مرغ 300 گرم
  • آبلیمو دو قاشق سوپخوری
  • گوجه‌فرنگی دو عدد
  • زعفران آب‌کرده دو قاشق سوپخوری
  • لیموترش یک عدد
  • فیله گوسفندی 300 گرم
  • سیخ چوبی به مقدار لازم
  • پیاز یک عدد
  • روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه جوجه کباب حلزونی

  1. فیله مرغ و گوشت را جداگانه به مدت دو ساعت در روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمک، فلفل و پیاز بخوابانید.
  2. سپس مرغ و گوشت را روی هم گذاشته و با چکش کوبیده تا به هم بچسبند.
  3. حالا آن‌ها را به شکل حلزونی به سیخ چوبی بزنید. کمی روغن مایع در تابه چدنی بریزید و همراه با گوجه‌فرنگی سرخ کنید.
  4. این غذا را با حرارت ملایم بپزید تا داخل آن هم پخته شود.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه کباب چپلی(غذای خوشمزه افغانی)

دستور تهیه ی کباب مرغ تابه‌ای در منزل

دستور تهیه پخت کباب انگشتی خانگی آسان و سریع

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا