رسپی

دستور تهیه تهیه دسر کاپوچینو با طعم عالی در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسر کاپوچینو

مواد لازم برای دسر کاپوچینو

تخم مرغ 2 عدد
شیر جوشیده و غلیظ شده (پاستوریزه) 215 گرم
قهوه فوری (نسکافه) 5 قاشق مرباخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق مرباخوری
خامه پاستوریزه 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یا دارچین به مقدار لازم

دستور تهیه دسر کاپوچینو

اول از همه، زرده و سفیده یکی از تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده را کنار بگذارید. زرده را با یک تخم‌مرغ دیگر خوب هم بزنید.
سپس شیر، قهوه و شکر را به تخم‌مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.
حالا این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا گرم شود، ولی به جوش نیاید و غلیظ شود.
بعد از اینکه غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.
این مواد را داخل 4 فنجان قهوه‌خوری یا ظرف دسر بریزید و بگذارید خنک شود تا خودش را بگیرد.
حالا سفیده تخم‌مرغ باقی‌مانده را با همزن بزنید تا سفت شود. سپس خامه را هم بزنید و به سفیده اضافه کنید. این مخلوط را روی فنجان‌ها یا ظرف دسر بریزید و روی آن را با پودر کاکائو یا دارچین تزئین کنید.

دسر کاپوچینو

نکات تکمیلی در مورد دسر کاپوچینو

دسر کاپوچینو از دسرهای مدرن محسوب می‌شود.
برای آماده سازی آن حدود 1 ساعت وقت نیاز دارید و می‌توانید آن را به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.
این مقدار مواد برای 4 نفر کافی است.

کرم کاپوچینو

مواد لازم
خامه صبحانه ۱ عدد ۲۰۰ گرمی
پنیر ماسکارپونه ۱ بسته ۲۰۰ یا ۲۵۰ گرمی
کاپوچینو فوری ۱ بسته
قهوه ترک ۱ قاشق چای‌خوری
شیر ۲ لیوان
آب جوش ۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ‌خوری
شکر ۱/۲ لیوان

عکس دسر کاپوچینو

دستور تهیه کرم کاپوچینو

ابتدا شکر و شیر را روی حرارت گرم کنید.
سپس پودر کاپوچینو و قهوه ترک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب حل شده و گرم شود.
حالا خامه و پنیر ماسکارپونه را خوب با هم هم بزنید و به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید.
در آخر پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب بریزید و حرارت دهید تا حل شود.
بعد از حل شدن، آن را به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس مخلوط را داخل قالب چرب ریخته و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.

نکته

دستور تهیه تهیه دسر کاپوچینو با طعم عالی در منزل (مرحله به مرحله)

طرح و نقش قهوه‌ای خود به خود در ته قالب کرم کاپوچینو ایجاد می‌شود. هر قالبی که استفاده کنید به همان شکل در می‌آید.
این نکته واقعاً جالب است. این دسر خیلی خوشمزه و لطیف است، بخصوص برای افرادی که طعم تلخ قهوه و کاپوچینو را دوست دارند و از عطرش لذت می‌برند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا