رسپی

دستور تهیه تهیه سالاد فرنچ سالاد محبوب فرانسوی ها (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه سالاد فرنچ

سالاد فرنچ یک سالاد سالم و خوشمزه است که خیلی‌ها دوستش دارند. این سالاد به خاطر مواد خوب و طعم خاصش، توجه بسیاری را جلب می‌کند.

برای تهیه این سالاد مواد ساده و کمی نیاز داریم، اما یک ماده جالب به نام کیپر هم دارد. شاید بپرسید کیپر چیست؟ شاید فکر کنید که یک نوع سس یا پنیر باشد.

ولی باید بگوییم که کیپر در واقع یک میوه مدیترانه‌ای است که در این سالاد استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد فرنچ

  • کاهو فرانسوی : ۱ عدد
  • سویس چارد (نوعی سبزی) : ۴ برگ
  • کلم بروکلی : ۱۰۰ گرم
  • پنیر پارمسان : به مقدار لازم
  • جوانه شبدر : ۲۰۰ گرم
  • جوانه ماش : ۱۰۰ گرم
  • جوانه گندم : ۱۰۰ گرم
  • مواد لازم برای سس:
  • تمر هندی : یک شیشه رقیق شده
  • روغن زیتون : ۱۰۰ گرم
  • ریحان فرنگی : ۱۰۰ گرم
  • نمک : ۶ گرم
  • فلفل سیاه : ۵ گرم
  • عسل : ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک : ۱ قاشق غذاخوری
  • کیپر : ۶ گرم (کاپاریس)

مراحل پخت سالاد فرنچ

ابتدا، چهار برگ کاهوی فرانسوی را می‌شوییم و خشک می‌کنیم و به قطعات متوسط و نامنظم برش می‌زنیم.

اکنون کاهو را در یک کاسه می‌ریزیم.

سویس چاردهای شسته و خشک شده را به مقدار مناسب با کاهوی فرانسوی مخلوط می‌کنیم.

بعد، کلم بروکلی پخته شده و خرد شده را به سالاد اضافه کرده و با سس فرنچ مخلوط می‌کنیم.

سس باید به خوبی با این سه ماده مخلوط شود که پایه اصلی سالاد ما هستند.

سپس کاسه‌ سرو سالاد را آماده می‌کنیم.

مقداری از کلم بروکلی آغشته به سس و دو عدد سویس چارد را روی سالاد قرار می‌دهیم.

در اطراف آن جوانه‌های شبدر، جوانه ماش و جوانه گندم را به طور یکنواخت می‌ریزیم.

در نهایت، روی تمام سالاد پنیر پارمسان می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دستور تهیه تهیه سالاد فرنچ سالاد محبوب فرانسوی ها (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا