دستور تهیه تهیه سالاد کاردینال فرانسوی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سالاد کاردینال فرانسوی
سالاد کاردینال فرانسوی یکی از سالادهای سرد خوشمزه است که از سیبزمینی پخته، خیارشور، برنج، مرغ پخته، گردو و کرفس درست میشود. شما میتوانید به روشهای مختلفی این سالاد را تهیه کنید. در اینجا دو روش محبوب برای تهیه این سالاد ارائه میدهیم:
روش اول برای تهیه سالاد کاردینال فرانسوی
مواد لازم:
- 3 عدد سیبزمینی متوسط
- 1 عدد سینه مرغ پخته شده
- 1 پیمانه برنج پخته شده
- 3 عدد خیارشور
- 2 ساقه کرفس
- 1/2 پیمانه گردو خرد شده
- 1/4 پیمانه سس مایونز
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1 قاشق چایخوری خردل
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مراحل تهیه:
سیبزمینیها را پوست کنده و به مکعبهای کوچک خرد کنید. سپس آنها را در آب جوش بپزید تا نرم شوند.
مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش یا مکعبی خرد کنید.
خیارشورها را به صورت حلقهای برش دهید.
کرفس را به صورت نگینی خرد کنید.
در یک کاسه بزرگ، سیبزمینیهای پخته شده، مرغ، خیارشور، کرفس و گردو را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک، سس مایونز، آبلیمو، خردل، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید.
سس را به مخلوط سالاد اضافه کرده و همه چیز را به خوبی هم بزنید.
سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
سپس سالاد را سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
روش دوم برای تهیه سالاد کاردینال فرانسوی
مواد لازم:
- 4 عدد سیبزمینی متوسط
- 2 عدد ران مرغ پخته شده
- 1/2 پیمانه برنج پخته شده
- 4 عدد خیارشور
- 2 ساقه کرفس
- 1/2 پیمانه نخود فرنگی پخته شده
- 1/2 پیمانه هویج پخته شده
- 1/4 پیمانه سس مایونز
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1 قاشق چایخوری خردل
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مراحل تهیه:
سیبزمینیها را پوست کنده و به مکعبهای کوچک خرد کنید. سپس آنها را در آب جوش بپزید تا نرم شوند.
رانهای مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش یا مکعبی خرد کنید.
خیارشورها را به صورت حلقهای برش دهید.
کرفس را به صورت نگینی خرد کنید.
نخود فرنگی و هویج پخته شده را به مواد سالاد اضافه کنید.
در یک کاسه بزرگ، سیبزمینیهای پخته شده، مرغ ریش ریش شده، خیارشور، کرفس، نخود فرنگی، هویج و سس مایونز را مخلوط کنید.
آبلیمو، خردل، نمک و فلفل سیاه را به مواد سالاد اضافه کرده و همه چیز را خوب هم بزنید.
سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
سپس سالاد را سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.