رسپی
دستور تهیه تهیه ناگت مرغ یک شام سبک و سالم (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ناگت مرغ و نکات پخت ناگت مرغ خانگی
تهیه ناگت مرغ خانگی بسیار آسان است و نسبت به ناگتهای آماده سالمتر و مقرون به صرفهتر است. همچنین میتوانید در عرض چند دقیقه مقدار زیادی از آن را آماده کنید و اگر مقداری هم اضافه آمد، میتوانید آن را فریز کنید و سپس هنگام نیاز سرخ کنید. با ما همراه باشید.
دستور تهیه ناگت مرغ خوشمزه و نکاتی برای طعم بهتر
مواد لازم برای ناگت مرغ
- نصف سینه مرغ
- دو عدد زرده تخممرغ
- نصف لیوان پودر کنتاکی
- به مقدار دلخواه سس گوجهفرنگی
- به مقدار دلخواه سس مایونز
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل قرمز
- به مقدار دلخواه آویشن
- دو قاشق غذاخوری کره
دستور تهیه ناگت مرغ
- مرغ را چرخ کنید و سپس زردههای تخممرغ، نصف پودر کنتاکی، نمک، فلفل، آویشن و کره را به آن اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.
- نصف دیگر پودر کنتاکی را روی یک سطح صاف بریزید و مواد را روی آن به قطر یک سانتیمتر پخش کنید.
- بقیه پودر را روی گوشت بریزید و سپس با قالبهای دلخواه به شکلهای مورد نظر برش بزنید.
- ناگتها را در روغن سرخ کنید و سپس با سس گوجهفرنگی و سس مایونز تزیین کنید.
نکات تهیه ناگت مرغ در خانه
- این دستور، سادهترین روش تهیه ناگت مرغ است و برای کسانی که وقت کم دارند یا همه مواد لازم را در اختیار ندارند؛ مناسب است.
- میتوانید از پنیرهای مختلف مثل پنیر پیتزا برای کشدار شدن ناگت یا پنیر گودا برای طعم متفاوت استفاده کنید.
- به جای پودر سوخاری، میتوانید از پفک پودر شده برای روی ناگتها استفاده کنید.
- میتوانید در مواد اولیه، پودر سیر و پیاز رندهشده هم اضافه کنید.
- برای تزیین، از دانههای کنجد هم میتوانید استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد ناگت مرغ
- ناگت مرغ از دسته پیشغذاها و انواع مختلف خوراک است.
- زمان آمادهسازی مواد حدود ۲۰ دقیقه است.
- زمان پخت و انتظار حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
- میتوانید ناگت مرغ را در وعده ناهار، میان وعده، شام یا بهعنوان پیشغذا سرو کنید.
- این مقدار مواد برای ۴ نفر مناسب است.
مطالب مرتبط :
دستور تهیه ناگت مرغ مکدونالد
دستور تهیه ناگت سبزیجات با طعمی عالی
ناگت مرغ کنجدی رژیمی
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی