رسپی

دستور تهیه تهیه چند دسر فوق العاده برای مهمانی و جشن تولد (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه چند نوع دسر از بهترین دسرهای جهان

انواع دسربرای تولد را می‌توان با میوه‌ها یا تزیین شیرینی‌های متنوع به شکل‌های کودکانه درست کرد، به گونه‌ای که نه تنها برای کودکان جذاب و دوست داشتنی باشد بلکه بزرگ‌ترها نیز از دیدن این همه زیبایی به وجد آیند. با ما همراه شوید.

تزیین دسر جشن تولد کودک با چند راه ساده و زیبا!

  • ابتدا یک کیک اسفنجی با پف زیاد درست کنید. برای اینکه کیک شما رنگی شود می‌توانید از چند قطره رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی در آن استفاده کنید.
  • کیک اسفنجی را به صورت تکه‌های کوچک خرد کرده و در کاسه بریزید. مقداری خامه قنادی روی آن ریخته و با دست ورز دهید تا کاملاً مخلوط شوند.
  • سپس مخلوط کیک و خامه را به شکل توپ‌های کوچکی گرد درآورید و در آن یک سیخ چوبی یا چوب بستنی قرار دهید.
  • شکلات سفید یا قهوه‌ای را به روش بن ماری ذوب کرده و کیک‌ها را در شکلات فرو کنید تا کاملاً به شکلات آغشته شوند.
  • در انتها مقداری ترافل رنگی روی شکلات بپاشید و کیک‌ها را در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آن‌ها سفت شود.

پودینگ گردو و شکلات

دستور تهیه تهیه چند دسر فوق العاده برای مهمانی و جشن تولد

پودینگ گردو و شکلات یکی از دسرهای مناسب تولد است که می‌توانید آن را به صورت تک نفره سرو کنید. این دسر بسیار ساده بوده و نیازی به فر ندارد.

مواد لازم پودینگ گردو و شکلات

  • شیر: ۵۰۰ میلی‌لیتر
  • شکلات سیاه: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • نشاسته گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر گردو: ۱۵۰ گرم

دستور تهیه پودینگ گردو و شکلات

  1. نشاسته‌ها را با مقداری شیر مخلوط کنید تا خوب حل شوند.
  2. حال زرده تخم‌مرغ را همراه با بقیه شیر و خامه مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. این مواد را پس از مخلوط شدن از صافی رد کنید تا ذرات درشت آن گرفته شود.
  3. حال مواد مخلوط شده را داخل ظرف مناسبی بریزید و شکر و شکلات را نیز اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  4. این مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش آیند و به غلظت مورد نظر برسند.
  5. وقتی پودینگ غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و پودر گردو را به آن اضافه کنید.
  6. حالا در ظرف‌های مناسب ریخته و بگذارید تا از حرارت بیافتند و حدود ۴ ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید.
  7. بر روی این پودینگ برای تزیین می‌توانید از خامه فرم گرفته و تکه کیک‌های شکلاتی استفاده کنید.

چیز کیک تک نفره


دستور تهیه تهیه چند دسر فوق العاده برای مهمانی و جشن تولد

مواد لازم برای چیز کیک تک نفره

  • بیسکوییت پتی بور شکلاتی یا ساده: ۱۲۰ گرم
  • کره آب شده: ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
  • خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  • آب سرد: یک ششم پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

دستور تهیه چیز کیک تک نفره

  1. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.
  2. برای تهیه چیز کیک تک نفره، پنیر خامه‌ای، خامه، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملاً فرم بگیرد.
  3. “““html

  4. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس ژلاتین را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  5. بیسکویت‌های پتی‌بور را خرد کنید. می‌توانید از غذاساز کمک بگیرید تا آن‌ها را کاملاً پودر کنید. بعد از آن، کره را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  6. در انتهای لیوان، یک لایه از بیسکویت‌ها را قرار دهید و کمی فشار دهید. سپس یک لایه از چیز کیک را روی آن بگذارید و در نهایت یک لایه میوه به سلیقه خودتان روی چیز کیک قرار دهید.
  7. برای تزیین چیز کیک تک‌نفره، می‌توانید روی دسر را با خامه فرم گرفته پر کنید و سپس سرو کنید.

دسر کاستارد شکلاتی

دستور تهیه تهیه چند دسر فوق العاده برای مهمانی و جشن تولد

مواد لازم برای دسر کاستارد شکلاتی

  • خامه ۲ پیمانه
  • زرده تخم‌مرغ ۳ عدد
  • پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکلات تلخ ۱۷۰ گرم

دستور تهیه دسر کاستارد شکلاتی

  1. در ابتدا شکلات تلخ را خرد کنید و در مخلوط‌کن قرار دهید. در یک شیرجوش متوسط خامه، زرده‌های تخم‌مرغ، نمک، فلفل قرمز و دارچین را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. مدام هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. روی حرارت بگذارید تا مایع غلیظ شود و حباب‌های ریزی روی آن ایجاد شود. مراقب باشید که مایع نجوشد.
  3. وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  4. حالا مخلوط داغ را روی شکلات خرد شده در مخلوط‌کن بریزید. مخلوط‌کن را روشن کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس مخلوط را در چهار کاسه کوچک یا هر ظرف دلخواه بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از ۶-۸ ساعت (یا از شب تا صبح) دسر آماده سرو است.
  5. اگر می‌خواهید دسر نرم‌تر باشد، ۱۰-۱۵ دقیقه قبل از سرو آن را از یخچال خارج کنید.
  6. برای تزیین این دسر کاستارد شکلاتی، می‌توانید از خامه فرم گرفته، شکلات رنده شده و چوب دارچین استفاده کنید.

کوکی بارک نوعی دسر برای تولد

دستور تهیه تهیه چند دسر فوق العاده برای مهمانی و جشن تولد

کوکی بارک یک نوع بیسکویت زیبا است که می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف تزئین کنید تا جلوه‌گری میز تولد کودک شما بیشتر شود.

مواد لازم برای تهیه کوکی بارک

  • آرد 390 گرم
  • کره 227 گرم
  • شکر 200 گرم
  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • وانیل 2 قاشق چایخوری

دستور تهیه کوکی بارک

  1. آرد، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
  2. در ظرف دیگری، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکر به خوبی در کره ذوب شود.
  3. تخم‌مرغ‌ها و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
  4. مواد خشک را به مخلوط افزوده و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید.
  5. خمیر را در نایلون قرار داده و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
  6. فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  7. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر را به ضخامت ۱ سانتی‌متر بکشید.
  8. خمیر را به شکل مورد علاقه قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.
  9. ۱۰-۸ دقیقه اجازه دهید تا بیسکویت‌ها بپزند، سپس از فر خارج کرده و بگذارید خنک شوند.
  10. بیسکویت‌ها را با شکلات ذوب شده و اسمارتیز تزئین کنید.

گردآوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا