رسپی

دستور تهیه تهیه چیکن کرایی غذای خوشمزه پاکستانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کرایی مرغ

دستور تهیه کرایی مرغ موضوع اصلی ماست. پاکستان یکی از کشورهای جنوبی آسیاست و به همین خاطر غذاهای آن شباهت‌های زیادی با هند و کشورهای همسایه دارد. جالب است که گوشت در آشپزی پاکستانی خیلی مهم است.

تقریباً در تمام غذاها، حتی آن‌هایی که بیشتر سبزیجات دارند، گوشت قرمز و مرغ دیده می‌شود. چیکن کرایی در واقع یک غذای معروف در بین بلوچ‌ها و افغانستانی‌ها است.

چیکن کرایی در شمال هند هم طرفداران زیادی دارد. یکی از ویژگی‌های غذاهای پاکستانی ادویه‌جات فراوان و طعم تند آن‌هاست.

کرایی در واقع نام یک نوع تابه گود است و این خوراک هم به همین نام نامیده می‌شود.

دستور تهیه چیکن کرایی


مواد لازم برای تهیه کرایی مرغ برای پنج نفر:

  • ران و سینه مرغ: چهار عدد
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
  • زنجبیل له شده: یک قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: چهار حبه
  • رب گوجه فرنگی: دو عدد متوسط
  • ادویه‌جات (تخم گشنیز، برگ کاری، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک): به مقدار لازم


مراحل تهیه کرایی مرغ:

پیاز را خرد کنید و با روغن زیتون در تابه گود تفت دهید. وقتی پیاز کمی سبک شد، تکه‌های مرغ را به آن اضافه کنید و سرخ کنید.

در این مرحله درب تابه را بگذارید و شعله را کم کنید تا مرغ تغییر رنگ دهد. مرتب هم بزنید تا نسوزد. ادویه‌جات را به مقدار دلخواه اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مرغ آغشته به ادویه‌ها شود.

بهتر است در استفاده از ادویه کاری و فلفل قرمز کمی روی باز باشید، زیرا این غذا طعمی تند دارد. حالا زنجبیل و سیر را اضافه کنید و گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را هم بریزید و مخلوط کنید.

وقتی آب گوجه‌فرنگی‌ها کم شد، رب را اضافه کنید. فلفل سبز را خرد کرده و داخل تابه بریزید. در نهایت کمی آب اضافه کنید و درب تابه را بگذارید.

در پایان، وقتی آب خوراک کم شد، برگ‌های کاری را بیرون بیاورید (اگر نشد، می‌توانید از چند برگ گشنیز استفاده کنید).

این خوراک را با برنج سفید سرو کنید. نوش جان!


دستور تهیه تهیه چیکن کرایی غذای خوشمزه پاکستانی (مرحله به مرحله)

خواص کرایی مرغ

1. خواص مرغ در چیکن کرایی

کنترل فشار خون یکی از خواص مرغ به شمار می‌رود. این موضوع در افرادی که فشار خون بالا دارند، مورد بررسی قرار گرفته است. البته این رژیم غذایی باید با مصرف آجیل، میوه و سبزیجات همراه باشد.

“““html

و غذاهای کم چرب باشد.

تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن گوشت قرمز، گوشت خوک و ژامبون ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش دهد، در حالی که مصرف گوشت‌ هایی مانند مرغ و ماهی می‌تواند این خطر را کاهش دهد.

ارزش غذایی مرغ: 100 گرم مرغ چقدر کالری دارد؟

2. خواص پیاز در چیکن کرایی

برخی تحقیقات اولیه نشان می‌دهند که پیاز ممکن است از بروز پوکی استخوان که به خاطر افزایش سن ایجاد می‌شود، جلوگیری کند. بر اساس مطالعاتی که محققان سوئیسی انجام داده‌اند، یک ماده در پیاز سفید (GPCS) وجود دارد که می‌تواند خطر مشکلات استخوانی را کاهش دهد.

پیاز خواص ضد باکتری دارد. تحقیقات مختلف نشان داده‌اند که عصاره پیاز بر روی باکتری‌هایی که باعث پوسیدگی دندان و آلرژی‌ها می‌شوند، به خوبی عمل می‌کند. همچنین پیاز می‌تواند به بهبود زخم‌ها کمک کند چون اثرات آنتی‌بیوتیکی دارد.

طبق یک مطالعه آمریکایی، افرادی که به مشکلات تنفسی مانند آسم و رینیت آلرژیک دچار هستند، می‌توانند برای بهبود حالشان از میوه‌ها و سبزیجات خاص، از جمله پیاز، استفاده کنند.

کالری پیاز: 100 گرم پیاز چقدر کالری دارد؟

3. خواص روغن زیتون در کرایی مرغ

التهاب روماتیسمی یک بیماری مزمن است که در مفاصل ایجاد می‌شود و می‌تواند به علت عوامل عفونی، ژنتیکی، هورمونی و رژیم غذایی باشد. روغن زیتون می‌تواند با مصرف منظم، علائم این بیماری را کاهش دهد.

روغن زیتون تنها روغنی است که معده آن را به خوبی تحمل می‌کند. در واقع، این روغن می‌تواند از معده در برابر زخم و التهاب محافظت کند.

روغن زیتون از پیری سلول‌ها، به ویژه سلول‌های پوستی، جلوگیری می‌کند، زیرا سرشار از مواد مفید است. همچنین این روغن حاوی امگا ۹ می‌باشد که فعالیت سلول‌ها را افزایش می‌دهد و از پیری آن‌ها جلوگیری می‌کند.

کالری روغن زیتون: 100 گرم روغن زیتون چقدر کالری دارد؟

4. خواص سیر در کرایی مرغ

سیر در شرایط مختلفی مربوط به سیستم قلب و عروق مانند تصلب شرایین، کلسترول بالا، حمله قلبی و فشار خون بالا استفاده می‌شود.

به نظر می‌رسد که مصرف مقدار زیادی سیر می‌تواند به کنترل فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا کمک کند. بیماری‌های قلبی عروقی مانند سکته قلبی و سکته مغزی از اصلی‌ترین عوامل مرگ و میر در جهان هستند و فشار خون بالا یکی از علل مهم این بیماری‌ها می‌باشد.

کالری سیر: 100 گرم سیر خام و سرخ شده چقدر کالری دارد؟

امیدواریم این غذای خوشمزه را در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید.

دستور تهیه حلیم افغانی به زبان فارسی دری

آشک گوشتی افغانی: دستور تهیه کامل پخت آشک افغانی + فیلم

دستور تهیه منتو افغانی به زبان فارسی دری

دستور تهیه پانی پوری میان وعده فوق‌العاده هندی

دستور تهیه سمبوسه پنیر یک غذای هندی لذیذ + فیلم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا