دستور تهیه تهیه ژله ویترینی به روشی آسان در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ژله ویترینی
ژله ویترینی از ترکیب ژله، بستنی و انواع میوه تازه درست میشود. شما باید این ژله را یک روز قبل از مصرف آماده کنید. زیبایی آن برای جشنها و مهمانیهای خاص فوقالعاده است و میتوانید میوه مورد نظر را با توجه به فصل عوض کنید.
دستور تهیه ژله ویترینی لقمهای با کیوی
مواد لازم برای تهیه ژله ویترینی با کیوی:
- ژله کیوی: نصف بسته
- ژله انبه: یک بسته
- بستنی: یک لیوان
- کیوی کاملاً رسیده: یک عدد
مراحل تهیه ژله ویترینی:
ابتدا ژله کیوی را با دو سوم لیوان آب جوش حل کنید تا کاملاً شفاف شود و دانههای آن ناپدید شوند. کمی از این ژله را در ته قالب بریزید و میوهها را داخل آن قرار دهید و اجازه دهید کمی ببندد. وقتی کمی سفت شد، باقیمانده ژله کیوی را بریزید و آن را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
کیویها باید کاملاً رسیده باشند؛ اگر رسیده نیستند، میتوانید کمی آنها را آبپز کنید چون کیوی دارای آنزیمی است که جلوی بستن ژل را میگیرد.
به جای کیوی، میتوانید از انواع میوههای دیگر استفاده کنید و رنگ ژله را تغییر دهید. حالا یک بسته ژله انبه را با یک لیوان آب جوش حل کنید تا شفاف شود و بگذارید از دما بیفتد.
حالا بستنی را به ژله انبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. این ترکیب را روی ژله کیوی بریزید و در یخچال قرار دهید تا چند ساعت بماند و کاملاً ببندد.
برای خارج کردن از قالب، چند ثانیه آن را در آب جوش قرار دهید و سپس به سرعت خارج کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید.
دستور تهیه درست کردن ژله ویترینی
دستور تهیه ژله ویترینی با میوه
مواد لازم جهت تهیه ژله ویترینی میوهای:
- ژله آلوئهورا: ۲ بسته
- بستنی وانیلی: ۱ لیوان
- پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر ژله دلخواه: ۱ بسته
- میوه مناسب با طعم ژله به میزان لازم
- برگ نعناع و گل بنفشه: چند شاخه
مراحل تهیه ژله ویترینی:
برای تهیه ژله ویترینی، ابتدا یک قالب گرد و عمیق انتخاب کنید. سپس کف و دیوارههای قالب را با مقدار کمی روغن مایع چرب کنید. بعد، پودر ژله آلوئهورا را در سه لیوان آب جوش حل کنید تا مایهی مناسبی به دست آید.
“““html
حالا مقداری از مایع ژله آلوئه ورا را کف قالب بریزید و اجازه دهید کمی سرد شود. سپس میوهای که دوست دارید را برش بزنید و در کف قالب بچینید.
در این مرحله، میتوانید از برگ نعناع و گلهای بنفشه هم استفاده کنید. حالا تمام مایع ژله آلوئه ورا را روی میوهها بریزید و قالب را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد.
بعد از ۴ ساعت، آمادهسازی رویه دوم ژله ویترینی را شروع کنید. پودر ژله میوه مورد نظر را همراه با پودر ژلاتین در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و خوب هم بزنید تا کامل حل شود. سپس اجازه دهید مایع ژله کمی از حرارت بیفتد.
در ادامه، دستور تهیه ژله ویترینی، بستنی وانیلی را به مخلوط پودر ژله و ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بستنی و مایع ژله کاملاً ترکیب شوند.
حالا مخلوط ژله و بستنی را روی لایه اول ژله ویترینی بریزید و دوباره قالب را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا رویه دوم هم خودش را بگیرد. بعد از این زمان، قالب ژله را از یخچال بیرون بیاورید. حالا به آرامی ژله را از قالب جدا کرده و در ظرف سرو قرار دهید.
ژله ویترینی شما آماده است. دور آن را با خامه فرم گرفته، برشهای میوه و برگهای نعناع یا گلهای تازه تزئین کنید و تا زمان سرو در یخچال نگهدارید.
برای تهیه ژله ویترینی میتوانید فقط از یک نوع پودر ژله و برشهای میوه استفاده کنید و مرحله دوم را حذف کنید. اما اگر قصد دارید ژله را برای یک مراسم تهیه کنید، تمامی مراحل را انجام دهید تا یک ژله ویترینی عالی داشته باشید.
دستور تهیه ژله با تکههای میوه برای مهمانی و تولد
دستور تهیه ژله ویترینی؛ دسر زیبا و شیک
دستور تهیه کامل برای ژله آبرنگی مناسب برای مهمانی و تولد
آشنایی با تأثیر شگفتانگیز ژله بر قسمتهای مختلف بدن
کالری ژله: ۱۰۰ گرم ژله چقدر کالری دارد؟