رسپی

دستور تهیه تهیه کوکوی پوکورا غذای خوش طعم خوزستان مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آشنایی با دستور تهیه پوکورا – غذای محلی خوزستان

پوکورا را داغ تهیه کرده و با سس فلفل یا سس گوجه‌فرنگی میل نمایید. خوش آمدید به طرز تهیه!

دستور آشپزی کوکو پوکورا (خوزستان)

مواد لازم کوکوی پوکورا

  • آرد نخود خام 200 گرم
  • تره خرد شده 1 پیمانه
  • آب ولرم 1 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • زعفران دم‌ کرده 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز پودرشده 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه کوکوی پوکورا

  1. آرد نخود و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. سپس زعفران دم‌ کرده و تره خرد شده را اضافه کنید.
  2. حالا تخم‌مرغ‌ها، نمک، ادویه و فلفل را به مواد اضافه کرده و چند دقیقه دیگر هم بزنید.
  3. در یک تابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مایه کوکو را با قاشق بردارید و در روغن داغ سرخ کنید. هر طرف آن‌ها را حدود ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
  4. سپس آن‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
  5. کوکوی پوکورا را با گوجه‌فرنگی تازه سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوکوی پوکورا

  • کوکوی پوکورا یک غذای محلی و جنوبی است.
  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه حدود ۱۵ دقیقه است.
  • پس از آن، زمان پخت و انتظار هم حدود ۱۵ دقیقه می‌باشد.
  • این غذا را می‌توانید برای ناهار، شام یا به عنوان پیش‌غذا سرو کنید.
  • همچنین می‌توانید در ماه رمضان به عنوان سحری یا افطار میل کنید.
  • توجه داشته باشید که مقدار مواد برای ۴ نفر مناسب است.

جمع‌آوری شده توسط مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا