رسپی
دستور تهیه تهیه کوکوی پوکورا غذای خوش طعم خوزستان مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
آشنایی با دستور تهیه پوکورا – غذای محلی خوزستان
پوکورا را داغ تهیه کرده و با سس فلفل یا سس گوجهفرنگی میل نمایید. خوش آمدید به طرز تهیه!
دستور آشپزی کوکو پوکورا (خوزستان)
مواد لازم کوکوی پوکورا
- آرد نخود خام 200 گرم
- تره خرد شده 1 پیمانه
- آب ولرم 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
- فلفل قرمز پودرشده 1/2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور تهیه کوکوی پوکورا
- آرد نخود و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. سپس زعفران دم کرده و تره خرد شده را اضافه کنید.
- حالا تخممرغها، نمک، ادویه و فلفل را به مواد اضافه کرده و چند دقیقه دیگر هم بزنید.
- در یک تابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مایه کوکو را با قاشق بردارید و در روغن داغ سرخ کنید. هر طرف آنها را حدود ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
- سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
- کوکوی پوکورا را با گوجهفرنگی تازه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی پوکورا
- کوکوی پوکورا یک غذای محلی و جنوبی است.
- زمان آمادهسازی مواد اولیه حدود ۱۵ دقیقه است.
- پس از آن، زمان پخت و انتظار هم حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
- این غذا را میتوانید برای ناهار، شام یا به عنوان پیشغذا سرو کنید.
- همچنین میتوانید در ماه رمضان به عنوان سحری یا افطار میل کنید.
- توجه داشته باشید که مقدار مواد برای ۴ نفر مناسب است.
جمعآوری شده توسط مجله ی رضیم
مریم امینی