رسپی

دستور تهیه تهیه کیک میوه ای ساده و کم هزینه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پخت کیک در منزل – دستور تهیه کیک میوه ای خوشمزه

کیک میوه ای با انواع مختلف میوه‌ها تهیه می‌شود و معمولاً از میوه‌های خشک و شکری استفاده می‌کند. در اینجا با ساده ترین روش تهیه کیک میوه ای آشنا می‌شوید.

کیک میوه ای – دستور تهیه کیک میوه ای

مواد لازم برای پخت کیک میوه ای

  • تخم مرغ: سه عدد
  • آرد سفید: دو لیوان
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • آب میوه: یک سوم لیوان
  • شیر: دو سوم لیوان
  • شکر: یک لیوان سر پر
  • هل و وانیل: نصف قاشق چایخوری از هر کدام
  • بیکینگ پودر: یک پنجم قاشق مرباخوری
  • جوهر جوش: یک چهارم قاشق چایخوری
  • در صورت تمایل، میوه (سیب یا موز یا هر میوه‌ی دیگر) + گردوی خرد شده به مقدار لازم

دستور تهیه کیک میوه ای

  1. ابتدا تخم مرغ‌ها را به همراه هل و وانیل به مدت 5 دقیقه با مخلوط کن برقی هم بزنید. سپس یک لیوان شکر را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر هم بزنید.
  2. از این مرحله به بعد، مخلوط کن برقی را کنار بگذارید و از هم‌زن دستی استفاده کنید.
  3. به آرامی روغن و سپس آب میوه‌ای که انتخاب کرده‌اید (مثل آب پرتقال یا سیب) و بعد شیر را اضافه کرده و به هم بزنید.
  4. دو لیوان آردی که بیکینگ پودر و جوهر جوش را به آن اضافه کرده‌اید، به آرامی با مواد دیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.
  5. در آخر، میوه و گردوهای خرد شده را به مواد بریزید و در قالبی که قبلاً با کمی روغن چرب کرده‌اید، بریزید. سپس در فر که از قبل گرم شده با دمای پایین به مدت نیم تا سه ربع ساعت قرار دهید. بعد از پخت اجازه دهید تا کیک کاملاً سرد شود و سپس سرو کنید.
  6. این کیک برای بچه‌ها در مدرسه بسیار عالی است و می‌توانید آن را در قالب‌های کوچک کیک یزدی هم درست کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

آشنایی با چند نکته درباره قالب‌های کیک و ژله

دستور تهیه کیک مخملی برای شب ولنتاین + سس پنیری مخصوص

دستور تهیه‌ی چیز کیک هندوانه مناسب برای شب یلدا

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا