رسپی

دستور تهیه تهیه ی خمیر تارت ترد و عالی در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یادگیری طرز تهیه انواع تارت

تارت یک نوع شیرینی است که معمولاً با مواد پرکننده تهیه می‌شود. روی تارت‌ها خالی است و از خمیر شیرینی (که معمولاً پایه کار است) تشکیل نمی‌شود. با مجله رضیم همراه باشید.

طرز تهیه نان تارت ترد و خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت

  • آرد ۲ لیوان
  • نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • شکر ۱ قاشق چای‌خوری
  • کره ۲۰۰ گرم
  • آب به میزان لازم

روش تهیه خمیر تارت

  1. آرد را چند بار الک کرده و سپس شکر و نمک را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کره سرد را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به مخلوط آرد بیفزایید.
  2. ترکیب را در مخلوط‌کن ریخته و بگذارید کمی بهم میکس شود.
  3. آب سرد را به مواد اضافه کنید و با نوک انگشتان خود کمی ورز دهید تا خمیر کمی شکل بگیرد. در این مرحله، ممکن است خمیر کمی تکه‌تکه باشد ولی مشکلی ندارد و نباید کره به طور کامل در آرد ذوب شود.
  4. اگر خمیر کمی تکه‌تکه بود، نگران نباشید. آن را روی یک سطح صاف پهن کنید و رویش را با نایلون بپوشانید.
  5. حال، خمیر را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. بعد از این زمان، خمیر را با وردنه پهن کنید و به شکل دلخواه برش بزنید و داخل قالب بگذارید. خمیر نباید بیشتر از حدود ۱ سانتی‌متر قطر داشته باشد.
  7. سپس با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد کرده و در فر از قبل گرم شده روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

نکات مهم در تهیه خمیر تارت

  • روش‌های مختلفی برای تهیه خمیر تارت وجود دارد؛ می‌توانید به جای آب از زرده تخم‌مرغ استفاده کنید یا در دستور تهیه فرانسوی از روغن زیتون استفاده کنید.
  • همچنین، به جای وانیل می‌توانید از پوست رنده شده لیمو استفاده کنید. مهم‌ترین نکته در تهیه خمیر تارت ترد و خوشمزه این است که نباید خمیر را زیاد ورز دهید.
  • ورز دادن بیش از حد باعث می‌شود که گلوتن در آرد آزاد شود و خمیر تارت خشک شود.
  • از ورز دادن خمیر با دستان خود خودداری کنید چون گرما باعث ذوب شدن کره می‌شود.
  • با اضافه کردن مقداری پودر کاکائو می‌توانید تارت کاکائویی درست کنید. زمانی که خمیر را از یخچال خارج کردید، آن را با چاقو برش بزنید، چون پاره کردن خمیر بافت آن را خراب می‌کند.
  • حتما چنگال را روی خمیر بزنید تا از پف کردن آن جلوگیری کنید. در بعضی از روش‌ها، بعد از قرار دادن خمیر در قالب، یک جسم سنگین روی آن می‌گذارند تا مطمئن شوند خمیر پف نکند؛ این روش را «Blind Baking» می‌نامند.

گردآوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا