رسپی
دستور تهیه تهیه ی خورش کدو سبز با مرغ یک شام سبک (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه خورشت کدو با مرغ مرحله به مرحله
کدو سبز معمولاً به هر غذایی که اضافه شود، خوشمزهتر میکند. این خورشت که با کدو سبز و مرغ درست میشود، خیلی ساده و خوشمزه است. بیایید با هم آن را تهیه کنیم و از طعمش لذت ببریم.
دستور تهیه یک خورشت خوشمزه و مفید
مواد لازم برای خورش کدو با مرغ
- سینه مرغ (یا ران مرغ) ۱ عدد
- کدو سبز کوچک ۵ الی ۶ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد
- آبغوره یا غوره به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
دستور تهیه خورش کدو با مرغ
- اگر کدوها تازه و خوب بودند، نیازی به پوست کندن آنها نیست. کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و روی کدوها با چاقو چند چاک کوچک بزنید تا بهتر بپزند.
- به کدوها مقداری نمک بزنید. حالا کدوها را در ماهیتابه قرار دهید و حرارت را کم کنید، درب ماهیتابه را بگذارید تا کدوها نرم شوند.
- هر چند وقت یک بار کدوها را بچرخانید تا همه طرفشان طلایی شود.
- زمانی که کدوها سرخ شدند، آنها را از ماهیتابه بیرون آورده و مرغهای خرد شده را با کمی نمک، فلفل و زرچوبه در ماهیتابه قرار دهید.
- مرغها را سرخ کنید تا هر دو طرفشان کمی رنگ بگیرند و بپزند.
- سپس مرغ را بیرون آوردید و پیاز را خرد یا رنده کنید و در همان ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی شود.
- حالا رب گوجهفرنگی را به پیاز اضافه کرده و نمک، فلفل و زرچوبه هم بریزید و همه را تفت دهید.
- رب را خوب سرخ کنید تا عطر و مزهاش بیرون بیاید.
- حدود دو لیوان آب به مخلوط اضافه کنید و مرغها را نیز به ماهیتابه برگردانید و بگذارید برای نیم ساعت با سس بپزند.
- بعد از اینکه آب خورش کمی تبخیر شد، کدوها را اضافه کنید و خورش را بچشید و اگر لازم بود، آبغوره و نمک بیشتری اضافه کنید.
- زمانی که آب خورش کاهش پیدا کرد و خورشت جا افتاد، خورشت شما آماده است.
- حالا میتوانید خورشت کدو خوشمزهتان را سرو کنید… نوش جان!
جمعآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی