رسپی

دستور تهیه تهیه ی دسر مگنولیا یک دسر مقوی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر ماگنولیا موزی خوشمزه و مقوی

دسر مگنولیا یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که می‌توانید برای مهمان‌ها در مهمانی‌ها و سفره‌های افطار ماه رمضان در خانه تهیه کنید. در ادامه، دستور تهیه این دسر خوشمزه را خواهید خواند. با ما همراه باشید.

دستور تهیه دسر مگنولیا با یک روش امتحان شده

مواد لازم برای تهیه دسر مگنولیا

  • شیر: ۳ لیوان
  • شکر: نصف لیوان
  • آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • بیسکوییت (هر نوع بیسکوییت ساده): ۱۰۰ گرم
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • موز: ۲ عدد
  • خامه قنادی: ۲ پیمانه

روش تهیه دسر مگنولیا

  1. آرد را الک کرده و کمی روی حرارت تفت می‌دهیم.
  2. شیر را در یک قابلمه ریخته و مقداری گرم می‌کنیم. سپس شکر را اضافه کرده و هم می‌زنیم. بعد نشاسته را اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم تا گلوله نشود.
  3. آرد را به تدریج به مخلوط اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا مخلوط به قوام فرنی برسد. بعد از چند جوش، حرارت را خاموش می‌کنیم.
  4. در یک ظرف دیگر، زرده تخم مرغ و وانیل را ترکیب کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. سپس حرارت را روشن کرده و برای یک دقیقه مخلوط را هم می‌زنیم.
  5. خامه را چند دقیقه از یخچال بیرون آورده تا به دمای اتاق برسد، سپس با همزن آنقدر هم می‌زنیم تا فرم بگیرد و بعد به مخلوط اضافه می‌کنیم و به آرامی ترکیب می‌کنیم.
  6. بیسکوییت‌ها را خرد کرده، گردوها را ریز کرده و موزها را حلقه‌ای برش می‌زنیم.
  7. حالا مواد اصلی دسر مگنولیا آماده است. می‌توانید آن را داخل ظرف‌های مورد نظر ریخته و تزیین کنید.

آماده‌سازی ظرف‌ها برای سرو دسر

  • کمی از مخلوط را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم.
  • برای لایه‌های بعدی، بیسکوییت، موز و سپس گردو می‌ریزیم. این لایه‌ها را تکرار می‌کنیم تا ظرف پر شود.
  • سپس روی مواد را با موز و شکلات خرد شده تزیین می‌کنیم.
  • بعد ظرف را به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا همه مواد خوب بندند و بعد دسر خوشمزه را سرو می‌کنیم.

چند نکته برای تهیه دسر مگنولیا

• می‌توانید به جای موز، از توت فرنگی استفاده کنید.
• می‌توانید بیسکوییت‌ها را به جای خرد کردن، یکی یکی روی مواد بگذارید.
• هر چه زمان بیشتری دسر در یخچال بماند، طعم بهتری خواهد داشت.

نوشته شده به دست مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا