رسپی

دستور تهیه تهیه ی موهیتو نوشیدنی مناسب برای لاغر شدن (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه موهیتو – نوشیدنی مناسب برای لاغری و تقویت معده

نوشیدنی موهیتو به خاطر داشتن ویتامین C در لیمو به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و به دلیل وجود نعناع برای درمان نفخ شکم و کاهش وزن بسیار مفید است. با دستور تهیه موهیتو با مجله رضیم همراه باشید.

دستور تهیه شربت موهیتو

موهیتو چیست؟

موهیتو (Mojito) یک نوشیدنی تابستانی خوشمزه است. دستور تهیه آن در مناطق مختلف متفاوت است، اما مواد اصلی آن شامل لیمو، نعناع و یخ است.
موهیتو یا موخیتو از ترکیب آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آب لیمو تهیه می‌شود.

این نوشیدنی اصالتاً کوبایی است، اما دقیقا نمی‌دانیم چه زمانی و چگونه درست شده است. وجود مزارع بزرگ نیشکر و گیاه نعناع در کوبا موجب محبوبیت این نوشیدنی شده است.

مواد لازم برای تهیه شربت موهیتو

  • سودا (آب گازدار): ۱/۲ لیوان
  • آب: ۱ لیوان پر
  • شکر: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • برگ نعناع تازه خرد شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • آب لیمو: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • برش‌های لیمو ترش: برای تزئین

دستور تهیه موهیتو

  1. برگ‌های نعناع و یک برش از لیمو را در یک لیوان محکم بریزید.
  2. با استفاده از یک گوشت‌کوب برقی آنها را خرد کنید تا آب لیمو و عطر نعناع آزاد شود.
  3. دو برش دیگر لیمو را همراه با شکر اضافه کنید و دوباره با گوشتکوب برقی خرد کنید تا آب لیمو بیرون بیاید. حالا یخ‌های مکعبی را داخل لیوان بریزید و آن را با آب گازدار پر کنید.
  4. هم بزنید، طعم آن را بچشید و اگر لازم بود شکر بیشتری اضافه کنید.
  5. حالا می‌توانید لیوان را با استفاده از شکر، نعناع و لیمو تزئین کنید.
  6. موهیتو را می‌توانید با سیروپ‌های تجاری هم درست کنید، اما هیچ‌کدام به خوشمزگی موهیتویی که خودتان تهیه کرده‌اید نخواهد بود.

گردآوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا