رسپی
دستور تهیه تهیه ی کراکر : تنقلات سالم (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کراکر مناسب برای عصرانه خوشمزه
کراکر یک گزینه عالی جایگزین برای تنقلات مضر است و میتواند همراه با یک فنجان قهوه برای عصرانه بسیار خوشمزه باشد. دستور تهیه آن را در آشپزخانه رضیم ببینید.
دستور تهیه کراکر خوش طعم
مواد لازم برای تهیه ی کراکر
- پنیر چدار رنده شده: 250 گرم
- کره نرم شده در حرارت محیط: 55 گرم
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- آرد: 130 گرم
- آب یخ: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز (در صورت تمایل): 1 قاشق چایخوری
دستور تهیه کراکر خوشمزه
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و یک کاغذ مخصوص روی سینی فر بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ، کره، پنیر و نمک را با هم قاطی کنید و خوب هم بزنید. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. در 3 مرحله، هر بار کمی آب یخ اضافه کنید و هم بزنید.
- خمیر باید چسبناک باشد و وقتی آن را در دست بگیرید، حالت خرده نان داشته باشد. اگر خمیر خیلی سخت است، کمی آب یخ بیشتر اضافه کنید.
- خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به شکل توپ درآورید. توپها را با دست کمی فشار دهید تا شکل استوانهای بگیرند. سپس آنها را در یخچال به مدت نیم ساعت بگذارید.
- با وردنه، هر استوانه را به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید. در مورد خمیر دقت کنید که یکدست باشد. با یک چاقو، خمیر را به اندازههای مساوی برش بزنید.
- خمیر را به شکل مربعی کوچک با ابعاد 2.5 در 2.5 سانتیمتر برش بزنید و روی سینی فر قرار دهید. وسط هر مربع را با یک خلال دندان سوراخ کنید تا یکنواخت سرخ شود.
- اگر میخواهید کراکرهای تند داشته باشید، مقداری فلفل قرمز روی آنها بپاشید.
- سینی را به مدت 13 دقیقه در وسط فر قرار دهید تا کراکرها به رنگ قهوهای طلایی درآیند. نوش جان!
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی