رسپی

دستور تهیه تهیه ی کراکر : تنقلات سالم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کراکر مناسب برای عصرانه خوشمزه

کراکر یک گزینه عالی جایگزین برای تنقلات مضر است و می‌تواند همراه با یک فنجان قهوه برای عصرانه بسیار خوشمزه باشد. دستور تهیه آن را در آشپزخانه رضیم ببینید.

دستور تهیه کراکر خوش طعم

مواد لازم برای تهیه ی کراکر

  • پنیر چدار رنده شده: 250 گرم
  • کره نرم شده در حرارت محیط: 55 گرم
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • آرد: 130 گرم
  • آب یخ: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز (در صورت تمایل): 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه کراکر خوشمزه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و یک کاغذ مخصوص روی سینی فر بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ، کره، پنیر و نمک را با هم قاطی کنید و خوب هم بزنید. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. در 3 مرحله، هر بار کمی آب یخ اضافه کنید و هم بزنید.
  3. خمیر باید چسبناک باشد و وقتی آن را در دست بگیرید، حالت خرده نان داشته باشد. اگر خمیر خیلی سخت است، کمی آب یخ بیشتر اضافه کنید.
  4. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به شکل توپ درآورید. توپ‌ها را با دست کمی فشار دهید تا شکل استوانه‌ای بگیرند. سپس آنها را در یخچال به مدت نیم ساعت بگذارید.
  5. با وردنه، هر استوانه را به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید. در مورد خمیر دقت کنید که یکدست باشد. با یک چاقو، خمیر را به اندازه‌های مساوی برش بزنید.
  6. خمیر را به شکل مربعی کوچک با ابعاد 2.5 در 2.5 سانتی‌متر برش بزنید و روی سینی فر قرار دهید. وسط هر مربع را با یک خلال دندان سوراخ کنید تا یکنواخت سرخ شود.
  7. اگر می‌خواهید کراکرهای تند داشته باشید، مقداری فلفل قرمز روی آنها بپاشید.
  8. سینی را به مدت 13 دقیقه در وسط فر قرار دهید تا کراکرها به رنگ قهوه‌ای طلایی درآیند. نوش جان!

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا