رسپی

دستور تهیه تهیه ی کوردن پلو غذای محبوب آمریکایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه “کوردن بلو”

غذایی اروپایی است که به صورت گوشت پیچیده در پنیر تهیه می‌شود. نام کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است، اما در آشپزی به گوشتی گفته می‌شود که داخل آن ژامبون و پنیر گذاشته می‌شود و سپس سرخ می‌شود و معمولاً با سس سرو می‌گردد. برای تهیه این دستور خوشمزه با ما همراه باشید.

طرز تهیه کوردن بلو خوشمزه و خوش طعم

مواد لازم برای درست کردن کوردن بلو

  • فیله سینه مرغ 2 عدد
  • ادویه به مقدار لازم
  • پنیر گودا 5 ورق
  • ژامبون 5 ورق
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • آرد سوخاری 1 پیمانه
  • روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه کوردن بلو

  1. ابتدا دو عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر بگذارید و با چکش مخصوص گوشت آنها را خوب بزنید تا نازک و نرم شوند.
  2. دوتای آنها را با ادویه مزه‌دار کنید تا طعم بگیرند.
  3. سپس 5 ورق پنیر گودا و 5 ورق ژامبون را وسط فیله‌ها قرار دهید و آنها را به آرامی رول کنید.
  4. رول را با دست فشار دهید تا خوب به هم بچسبد.
  5. این رول‌ها را به مدت 10 تا 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا منسجم شوند.
  6. بعد از آن، رول‌ها را به 1 عدد تخم‌مرغ زده شده آغشته کنید و سپس در 1 پیمانه آرد سوخاری بغلتانید.
  7. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید.
  8. رول‌های آماده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ و مغزپخت شوند.

جمع‌آوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا