رسپی

دستور تهیه تهیه ی یخ های میوه ای با طعم و رنگ های متفاوت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یخ رنگی میوه ای برای سفره عروس

در روزهای گرم، یک نوشیدنی خنک می‌تواند حالمان را بهتر کند. اما اگر این نوشیدنی با حبه‌های یخ میوه‌ای تزئین شود، نه تنها روحمان تازه می‌شود بلکه بسیار جذاب و خوشمزه هم خواهد بود. با ما همراه باشید.

دستور تهیه یخ میوه

مواد و وسائل لازم برای تهیه یخ میوه ای

  • قالب یخ مکعبی
  • سینی مافین (برای تهیه حبه‌های مرکباتی)
  • کاسه‌های کوچک
  • چنگال یا هر وسیله‌ای برای پوره کردن میوه‌ها
  • میوه‌های مناسب

حبه‌های پوره میوه

  1. میوه‌ای آبدار مانند هندوانه، توت یا گیلاس را انتخاب کرده و به صورت پوره درآورید. می‌توانید هر حبه را با یک نوع میوه پر کنید یا اینکه ترکیبی از چند میوه استفاده کنید.
  2. پوره میوه‌ها را بین قالب‌های یخ بریزید و بگذارید یک شب کامل در فریزر بمانند.
  3. می‌توانید پوره‌های میوه را به صورت لایه‌ای در قالب قرار دهید تا حبه یخی زیباتر به نظر برسد.
  4. برای این کار، بخشی از قالب را با پوره میوه پر کنید، یک ساعت در فریزر بگذارید و سپس لایه بعدی را اضافه کنید. این کار را ادامه دهید تا قالب پر شود.
  5. با این حبه‌های یخ میوه‌ای، نوشیدنی‌های خود را عالی کنید.
  6. فقط کافی است میوه مورد علاقه‌تان را پیدا کنید و می‌توانید به راحتی این کار را انجام دهید.
  7. برای اینکه حبه‌های یخ زیبایی بیشتری داشته باشند، می‌توانید از نعنا و ریحان هم استفاده کنید.

حبه‌های یخ با میوه کامل

  1. میوه‌ای که می‌خواهید استفاده کنید را انتخاب کرده و بشویید. میوه‌های کوچک مانند توت را می‌توانید به صورت کامل استفاده کنید، اما برای میوه‌های بزرگ‌تر مانند خیار، باید آن‌ها را برش دهید.
  2. میوه‌ها را به قالب‌های یخ اضافه کنید.
  3. برای پر کردن قالب‌ها، آب را بجوشانید. آب گرم به شما کمک می‌کند تا یخ‌های شفاف تهیه کنید و میوه‌ها درون یخ‌ها بهتر دیده شوند.
  4. آب جوشیده را داخل قالب‌های یخ بریزید و اجازه دهید که منجمد شود.
  5. با این حبه‌های یخ میوه‌ای، نوشیدنی‌های خود را متفاوت کنید.
  6. شما می‌توانید حبه‌ها را با یک میوه یا ترکیبی از چند میوه تهیه کنید.

حبه‌های یخ مرکباتی

  1. چند میوه مرکباتی مانند پرتقال، نارنگی یا لیمو را برای یخ درست کردن انتخاب کنید.
  2. مرکبات را خوب بشویید و به قطعات کوچک حلقه‌ای برش بزنید. اگر برش‌های پرتقال بزرگ بودند، می‌توانید آن‌ها را به چند قسمت تقسیم کنید.
  3. یک قطعه از مرکبات را داخل قالب مافین قرار دهید.
  4. سپس داخل قالب آب جوش بریزید تا پر شود و آن را منجمد کنید.
  • نکته: قالب‌های فلزی مافین ممکن است مانند قالب‌های پلاستیکی یا سیلیکونی راحت جدا نشود، بنابراین در جداسازی یخ‌ها ممکن است مشکل داشته باشید.
  • می‌توانید برای جدا کردن یخ‌ها، به انتهای قالب مافین ضربه بزنید یا قسمت انتهایی قالب را در آب گرم قرار دهید.
  • پس دفعه بعد که خواستید قالب‌های یخ را پر کنید، این روش‌ها را امتحان کنید تا از نوشیدنی خود بیشتر لذت ببرید.

گردآوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا