رسپی

دستور تهیه تهیه ی ۲ نوع ذرت مکزیکی خانگی با همان طعم اصل بیرونی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش تهیه ذرت مکزیکی و اصول تهیه آن در خانه

امروز می‌خواهم به شما توصیه کنم که یک بار ذرت مکزیکی خانگی را امتحان کنید. بعد از آن، به هیچ‌وجه به سراغ ذرت مکزیکی‌های بیرون نخواهید رفت و دوست دارید که خودتان آن را در خانه درست کنید. برای این کار، با ما در رضیم همراه باشید.

دستور تهیه ذرت مکزیکی خانگی خوشمزه و سالم

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

  • ذرت تازه ۲ پیمانه دانه
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
  • مایونز ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چایخوری
  • پودر چیلی ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش ۱ عدد

دستور تهیه ذرت مکزیکی خانگی

  1. کره را در تابه گرم کنید. فلفل سبز خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. اگر می‌خواهید، می‌توانید یک حبه سیر خرد شده هم به آن اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری به دست بیاید.
  2. سپس دانه‌های ذرت، نمک، و پنیر را اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه دیگر تفت دهید. بعدها آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  3. بعد از خنک شدن، مایونز را اضافه کنید و در یک کاسه سرو کنید.
  4. در یک پیاله، فلفل قرمز و پودر چیلی را مخلوط کنید. بعد با توجه به سلیقه‌تان از این مخلوط بر روی ذرت مکزیکی بریزید. در مرحله آخر می‌توانید کمی پنیر مکزیکی خرد شده روی آن بریزید و با یک برش لیموترش سرو کنید.
  5. یا اگر دوست دارید، می‌توانید پیازچه خرد شده هم روی آن بزنید.

روش دوم برای تهیه ذرت مکزیکی در خانه

همان‌طور که گفتیم، در ایران هم ذرت مکزیکی یکی از غذاهای محبوب است و در کافه‌ها به صورت تازه به فروش می‌رسد.

اگرچه این غذا به نام ذرت مکزیکی شناخته می‌شود، اما دستور تهیه آن در ایران متفاوت است؛ معمولاً قارچ و پودر آویشن هم به کار می‌رود.

شاید برایتان جالب باشد که امتیاز ارائه این ذرت‌های مکزیکی در ایران به مجید بحرینی، فارغ‌التحصیل رشته کشاورزی، برمی‌گردد.

او می‌گوید: «تنها کشوری که مردم آن به‌طور گسترده از این ذرت استفاده می‌کنند، مکزیک است. به همین دلیل، چون روش تهیه‌ش در ایران شبیه به مکزیک است، بین مردم به عنوان ذرت مکزیکی شناخته می‌شود.»

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

  • ذرت شیرین ۱ قوطی کنسرو
  • کره گیاهی ۳۰ گرم
  • قارچ خرد شده ۵۰ گرم
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پنیر پیتزا در صورت تمایل

دستور تهیه ذرت مکزیکی خانگی

  1. قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و همراه با کره گیاهی کمی تفت دهید.
  2. سپس کنسرو ذرت را به قارچ‌ها اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه درب ظرف را ببندید تا ذرت‌ها کاملاً داغ شوند.
  3. در یک کاسه، پودر سیر، پودر آویشن، فلفل سیاه، سس مایونز، پنیر پیتزا و آبلیمو را بیفزایید و همه را خوب مخلوط کنید.

نوش جان

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا