دستور تهیه تهیه ۴ دسر شیک و خوشمزه با بیسکویت مادر (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه دسرهای خوشمزه با بیسکویت مادر
اگر دنبال یک دسر خوشمزه و آسان برای مهمانیها یا دورهمیها هستید، دستور تهیه این دسرها با بیسکویت مادر را از دست ندهید. با دنبال کردن این دستور، میتوانید یک دسر عالی تهیه کنید. پس تا انتهای این مطلب با ما باشید و از این دستور دلچسب لذت ببرید.
دستور تهیه دسر بیسکویتی با بیسکویت مادر
1. دسر هویج خوشمزه با بیسکویت مادر
دسر هویج یکی از دسرهای خوشمزه و خوش طعم است که میتوانید به شیوههای مختلفی درست کنید. ترکیب هویج، سیب و بیسکویت مادر یک طعم لذیذ و جالب به شما میدهد که مهمانیهای شما را زیباتر میکند.
در ادامه این مطلب دستور تهیه دسر هویج را به تفکیک مرحله به مرحله و با سادهترین روش خواهید دید.
مواد لازم:
- دو بسته 70 گرمی بیسکویت مادر
- سیصد گرم هویج
- صد گرم شکر
- یک قاشق غذاخوری هل
- نصف فنجان گلاب
- یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- سه قاشق نشاسته ذرت
- به میزان لازم پودر نارگیل
- یک فنجان مارمالاد سیب
دستور تهیه:
ابتدا هویجها را بشویید و پوست آنها را بکنید. سپس دو لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید کاملاً بپزد. بعد از پختن، آنها را در یک مخلوطکن ریخته و خوب له کنید.
در این زمان، پودر ژلاتین را با گلاب از طریق بن ماری ذوب کنید و نشاسته را در آب حل کرده و به مواد اضافه کنید.
بعد از اینکه مواد قوام پیدا کرد، هل، ژلاتین و گلاب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس شعله را خاموش کرده و یک لایه پودر نارگیل در ظرف بگذارید. مقداری از مواد دسر هویج را روی آن ریخته و خوب صاف کنید.
حالا بیسکویت مادر را به ترتیب روی آن بچینید و سپس لایه بعدی را با مارمالاد سیب پر کنید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.
سپس دسر را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید. بعد از دو ساعت، این دسر خوشمزه آماده سرو است. پیشنهاد میکنیم حتماً آن را درست کنید و از عصر خود لذت ببرید.
بیشتر بخوانید : دستور تهیه دسر بیسکویتی (چیز کیک) با طعم لیمو و نعناء
2. دستور تهیه کنجد عسلی با بیسکویت مادر
امروز یک میانوعده خوشمزه و پرانرژی برای شما داریم که میتوانید با شیر یا چای میل کنید.
مواد لازم:
- چهار قاشق غذاخوری کنجد
- دو قاشق غذاخوری عسل
- به مقدار لازم فندق
- به مقدار لازم بیسکویت مادر ویتانا
دستور تهیه:
ابتدا کنجد را با چهار قاشق عسل مخلوط کنید و مقداری مغز فندق به آن اضافه کنید. سپس همه را خوب مخلوط کنید. بیسکویتها را با عسل مرطوب کرده و با قاشق مقداری از مخلوط روی بیسکویتها بریزید.
کنجد بیسکویت را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از یک ساعت، آن را خارج کرده و در ظرف دلخواه سرو کنید. خوشطعمی و بینظیر!
3. دستور تهیه دسر کاسترد با بیسکویت مادر
کاسترد نوعی…
“““html
پودر آمادهای که شبیه نشاسته ذرت است و برای تهیه دسر یا کرمها استفاده میشود. کرم کاسترد را میتوان به عنوان دسر مصرف کرد و علاوه بر این، برای تزئین کیک و شیرینی نیز کاربرد دارد و به نوعی سس شیرین هم به شمار میآید.
اگر پودر کاسترد در دسترس نداشتید، میتوانید از نشاسته ذرت استفاده کنید. اما در این صورت، کرم کاسترد شما سفید خواهد بود. حالا با مواد لازم و طرز تهیه دسر کاسترد همراه ما باشید.
مواد لازم:
- یک بسته 70 گرمی بیسکویت مادر ویتانا
- یک قاشق غذاخوری پودر کاسترد
- یک لیوان شیر
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری گلاب
- یک قاشق مرباخوری زعفران آب شده
- نصف یک عدد موز
- دو قاشق غذاخوری مغز خشکبار
- یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل
- یک قاشق غذاخوری شکلات چیپسی
طرز تهیه:
ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت کم بگذارید. پودر کاسترد، شکر و شیر را در قابلمه مخلوط کرده و کمی هم بزنید. بعد گلاب و زعفران را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله باید دقت کنید تا شعله اجاق کم باشد و مواد را به آرامی هم بزنید تا ته نگیرد.
به مدت ده دقیقه به آرامی هم بزنید تا غلظت آن به حد فرنی برسد، سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود. اکنون لیوان سرو مورد نظر را آماده کنید.
ترکیب کاسترد که کمی خنک شده را در قیف یکبار مصرف بریزید. ابتدا مقدار کمی از دسر را در ته لیوان بریزید، سپس روی آن بیسکویت مادر خردشده، موز، پودر نارگیل و بعد مغز خشکبار و شکلات چیپسی را به ترتیب اضافه کنید. این مراحل را تا تمام شدن مواد تکرار کنید.
دسر کاسترد خوشمزه شما به همین سادگی آماده شد. نوش جان کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
4. طرز تهیه کیک خانگی با پودر بیسکویت مادر
امروز برای شما یک کیک خانگی بسیار خوشمزه داریم. مواد اصلی این کیک بیسکویت مادر است و همه ما با آن خاطراتی از دوران کودکی داریم. تقریباً همه ما کیک را با آرد، شکر، روغن و … درست میکردیم.
اما این بار یک دستور تهیه متفاوت و خوشمزه داریم که میتوانید آن را با کودکان خود درست کنید تا لحظههای به یاد ماندنی بسازید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم :
- ۲ لیوان بیسکویت مادر پودر شده، حدود ۲ بسته ۷۰ گرمی
- نصف لیوان شکر
- نصف لیوان آب
- نصف لیوان روغن
- ۲ عدد تخممرغ
- نصف قاشق غذاخوری بکینگپودر
- وانیل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. زمان پخت کیک در فر ۳۰ تا ۴۵ دقیقه است.
برای آماده کردن مایه کیک، تخممرغها را در یک ظرف بشکنید و وانیل را اضافه کنید. سپس با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس به آرامی شکر، روغن و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
در آخر، پودر بیسکویت مادر و بکینگ پودر را به ترکیب اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
حالا مایه کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردهاید بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا پخته شود.
بعد از این مدت، با خلال دندان تست کنید. اگر مواد به خلال نچسبید، کیک آماده است؛ در غیر این صورت ۴۵ دقیقه دیگر زمان دهید. سپس از فر خارج کرده و بر روی توری بگذارید تا خنک شود. بعد در ظرف مناسب سرو کنید و برش دهید. کیک شما آمادهست. نوش جان.
بیشتر بخوانید :
دسر خربزه | دستور تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس
۳ نوع دسر خوشمزه و متفاوت با هندوانه + عکس
دستور تهیه ۶ مدل دسر طالبی خوشمزه و پرخاصیت + عکس
دستور تهیه پوست هندوانه شکری یا پاستیلی