رسپی

دستور تهیه تهیه ۵ مدل پای میوه جدید و آسان + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پای میوه ای خوشمزه با دستور تهیه اصلی

پای، فون سه و یا بریزه نام‌های دیگر برای تارت میوه هستند. تارت و پای عمدتاً از نظر ساختاری تفاوت چندانی ندارند. با ما همراه باشید.

دستور تهیه انواع تارت را یاد بگیرید

1 – تارت فلفل دلمه‌ای

زمان آماده‌سازی: 25 تا 30 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

مقدار: 1 تا 2 نفر

مواد لازم :

  • فلفل دلمه‌ای رنگی خلال‌شده: 3 عدد
  • سس سفید: 2 پیمانه
  • سیر رنده شده: 5 حبه
  • خامه: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

  1. ابتدا قالب را با روغن چرب کنید و سپس خمیر را آغشته به آرد کرده و در قالب پهن کنید.
  2. حالا با چنگال روی خمیر را سوراخ کنید تا بخار آن خارج شود.
  3. خامه را با سس سفید مخلوط کنید و سیر رنده‌شده و پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید.
  4. فلفل دلمه‌ای‌های رنگی را طبق سلیقه‌تان روی خمیر قرار دهید.
  5. سپس تارت را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید.

separator line

2 – تارت خامه با میوه تازه

مواد لازم :

دستور تهیه تهیه ۵ مدل پای میوه جدید و آسان + عکس (مرحله به مرحله)
  • خمیر تارت: به اندازه ظرف یا تعداد مورد نظر
  • کرم خمیر: به میزان کافی برای پوشاندن سطح خمیر
  • میوه تازه (موز، توت‌فرنگی، کیوی، سیب): 2 فنجان

دستور تهیه :

  1. فر را بر روی 230 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را آماده کرده و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. روی سطح آرد بپاشید و هر قسمت را به شکل دایره‌ای به قطر 12.5 سانتیمتر پهن کنید و در ظرف تارت قرار دهید.
  2. کف و دیواره‌های ظرف را به طور کامل با خمیر بپوشانید و بگذارید.
  3. 8 دقیقه در فر بپزید، سپس فویل را بردارید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا خمیر طلایی شود. کرم خمیری را تهیه کنید و در یخچال خنک کنید و روی خمیر پخته بریزید.
  4. میوه‌های تازه را روی کرم بچینید. سپس دیواره‌ها را جدا کرده و تارت‌ها را در ظرف سرو بگذارید.

کرم خمیر:

  1. نصف فنجان شکر، 4 قاشق مرباخوری نشاسته ذرت و یک‌چهارم قاشق مرباخوری نمک را مخلوط کنید. 2 فنجان شیر غلیظ یا 2 فنجان خامه کم‌چرب به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا غلیظ شود.
  2. یک دقیقه صبر کنید و سپس نصف این مواد داغ را به 4 زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه کنید. مایه را دوباره به قابلمه برگردانید و به جوش آورید. حرارت را کم کنید و 2 دقیقه هم بزنید.
  3. سپس از روی حرارت بردارید و کمی وانیل اضافه کنید. مایه را در یک کاسه بریزید و کاسه را به مدت 5 دقیقه در آب یخی قرار دهید و گه‌گاهی هم بزنید.
  4. روی کاسه را با نایلون بپوشانید و برای 4 ساعت در یخچال قرار دهید و هم نزنید.

دستور تهیه تهیه ۵ مدل پای میوه جدید و آسان + عکس

separator line

3 – تارت میوه شکلاتی

مواد لازم برای خمیر تارت

  • آرد: 325 گرم
  • “““html

    مواد لازم برای تهیه پای شکلاتی:

    • پودر کاکائو: 50 گرم
    • کره: 180 گرم
    • پودر شکر: 4 قاشق سوپ‌خوری
    • روغن مایع: 4 قاشق سوپ‌خوری
    • آب سرد: 2 قاشق سوپ‌خوری
    • تخم‌مرغ: یک عدد
    • لوبیا قرمز: به میزان لازم

    مواد لازم برای داخل تارت:

    • موز و کمپوت آناناس: به میزان لازم
    • خامه فرم‌گرفته: یک لیوان
    • شکلات سیاه: 300 گرم
    • خامه صبحانه: 300 گرم

    دستور تهیه :

  1. برای تهیه خمیر، اول آرد، پودر کاکائو و پودر شکر را با هم ترکیب کنید. سپس کره که در دمای اتاق نرم شده را اضافه کنید و با نوک انگشتان خود مخلوط کنید تا حالت ماسه‌ای بگیرد.
  2. سپس آب، روغن و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید و این مایع را به مخلوط قبلی اضافه کرده و به خوبی ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
  3. خمیر را در یک کیسه نایلونی قرار داده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  4. بعد از یک ساعت، آن را بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد. سپس خمیری که به این ترتیب آماده شده را در قالب تارت به قطر 28 تا 30 سانتی‌متر پخش کنید تا ضخامت آن حدود نیم سانتیمتر باشد و لبه‌های آن کمی بالا بیاید.
  5. با چنگال روی خمیر حفره‌هایی ایجاد کنید. سپس روی آن کاغذ روغنی گذاشته و با لوبیا قرمز بپوشانید و حدود 45 دقیقه در فر دمای 180 درجه سانتی‌گراد که از قبل گرم شده، بپزید.
  6. خامه را با میوه‌ها مخلوط کرده و روی تارت بریزید و سپس در یخچال قرار دهید. شکلات سیاه و خامه صبحانه را روی حرارت ملایم بگذارید تا شکلات ذوب شده و با خامه ترکیب شود.
  7. این مخلوط که به آن گاناش گفته می‌شود را روی لایه آخر تارت بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد. بعد از چند ساعت می‌توانید روی آن را با خامه و میوه تزئین کنید.

دستور تهیه تهیه ۵ مدل پای میوه جدید و آسان + عکس

separator line

4 – تارتلتِ تافی و سیب

تعداد: 24 نفر

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 18 دقیقه

مواد لازم

  • 425 گرم خمیر پای
  • دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده
  • نصف پیمانه تافی خرد شده
  • ¼ پیمانه شکر قهوه ای
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • پودر قند

دستور تهیه :

  1. ابتدا فر را به دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، سیب‌ها، تافی، شکر قهوه‌ای، کره آب شده و نمک را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
  2. اگر خمیر پای منجمد است، آن را در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود.
  3. روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر را باز کنید و با قالب گرد برش بزنید تا 24 دایره به دست آید.
  4. سپس این دایره‌ها را در قالب‌های مافین بچینید و به کف قالب فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد. داخل هر کدام یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب را بریزید.
  5. این قالب‌ها را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت 18 دقیقه بپزید.
  6. پس از پخت، آن‌ها را روی توری فر بگذارید تا خنک شوند. سپس پودر قند روی آن‌ها بپاشید و سرو کنید.
  7. این تارتلت‌ها را می‌توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

دستور تهیه تهیه ۵ مدل پای میوه جدید و آسان + عکس

separator line

5 – تارت انگلیسی

“““html
مواد لازم

  • آرد: ۶۵۰ گرم
  • شکر: ۱۷۵ گرم
  • شیر: یک لیوان (۲۵۰ میلی‌لیتر)
  • پودر خمیرترش: ۴۵ گرم
  • کشمش سیاه پلویی: ۲۰۰ گرم
  • تکه‌های ریز مربای پوست پرتقال: ۱۵۰ گرم
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • مربا : ۱۵۰ گرم

دستور تهیه :

  1. ابتدا آرد را در یک کاسه می‌ریزیم و وسط آن را کمی گود می‌کنیم. سپس پودر خمیرترش، یک قاشق شکر و شیر ولرم را به آرد اضافه کرده و روی آن را می‌پوشانیم تا خمیر کمی بمدت بماند و پف کند.
  2. وقتی خمیر پف کرد، کره ذوب‌شده، شکر و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. در این مرحله، مربا و کشمش را هم اضافه می‌کنیم و همه چیز را با دست قاطی کرده تا خمیر درست شود.
  3. روی خمیر را می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه می‌گذاریم استراحت کند. بعد از این مدت، خمیر را دوباره برمی‌داریم و داخل یک قالب استوانه‌ای قرار می‌دهیم تا نصف حجم قالب را پر کند.
  4. دوباره روی قالب را می‌پوشانیم و حدود ۳۰ دقیقه دیگر در یک جای گرم می‌گذاریم تا خمیر حجیم شود. سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا روی کیک طلایی شود.
  5. وقتی کیک خنک شد، آن را داخل ظرف مورد نظر می‌گذاریم و برش می‌زنیم. روی کیک را می‌توانیم با کرم پانیسبا یا خامه بپوشانیم. اگر خواستیم، می‌توانیم دور کیک را هم با کرم و خامه بپوشانیم و روی آن را با فوندانت یا مارسیپان تزئین کنیم.

دستور تهیه تهیه ۵ مدل پای میوه جدید و آسان + عکس

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا