رسپی
دستور تهیه تهیه ۶ مدل دسر طالبی خوشمزه و پرخاصیت + عکس (مرحله به مرحله)

“`html
دسر طالبی – دستور تهیه دسر طالبی
دسر طالبی یک نوع دسر خوشمزه است که با استفاده از میوههای تابستانی تهیه میشود. این دسر سرشار از فیبر و ویتامینهاست و در روزهای گرم تابستان بسیار خوشایند است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید.
دسر طالبی با بستنی و خامه + دستور تهیه دسر طالبی با ژله خوشمزه
1 – دستور تهیه دسر طالبی با خامه
مواد لازم:
- 1 کیلو طالبی (پوست کنده)
- 200 گرم خامه
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- نصف پیمانه آب سرد
- نصف پیمانه آب جوش
دستور تهیه :
- طالبی، خامه و شکر را با میکسر مخلوط کنید.
- پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و بعد از 5 دقیقه، آب جوش را اضافه کنید و با حرارت غیر مستقیم هم بزنید.
- این ژلاتین را به مخلوط طالبی اضافه کنید و در قالب افشانه یا قالب بزرگ بریزید و در یخچال قرار دهید.
- بعد از 3 تا 4 ساعت دسر شما آماده خواهد شد.
- توجه: به جای شکر میتوانید از 2 قاشق سوپخوری عسل و به جای خامه از ماست کم چرب استفاده کنید.
2 – دستور تهیه دسر موس طالبی
مواد لازم :
- 2 لیوان طالبی پوره شده
- 2 عدد سفیده تخم مرغ
- 150 گرم شکر
- 200 گرم خامه فرم گرفته
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 2 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
- 1 قاشق چایخوری آبلیمو
- 1/2 قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش
دستور تهیه :
- پودر ژلاتین را با آبلیمو و 2 لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا حل شود. سپس آن را بگذارید تا در دمای اتاق ولرم شود.
- سفیده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا پف کند و رد همزن روی آن بماند.
- خامه فرمگرفته را به مخلوط سفیده اضافه کنید و آرام هم بزنید. سپس ژلاتین ذوبشده، وانیل و پوست رنده شده لیموترش را اضافه کنید.
- طالبی را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید؛ سپس به مخلوط موس اضافه کنید و هم بزنید.
- مواد موس آماده را در لیوانهای مورد نظر بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس موس طالبی را از یخچال خارج کرده و با خامه فرمگرفته و برشهای طالبی تزیین کنید و سرو نمایید.
“““html
3 – دستور تهیه دسر طالبی ساده
مواد لازم:
- ۱ عدد طالبی متوسط
- ۲ ق س پودر ژلاتین + ۱ ق چ
- ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه
- ۴ ق س شکر
دستور تهیه:
- طالبی را بشویید و گوشت آن را از پوست و تخمها جدا کنید. بعد میوه را پوره کنید. برای این کار میتوانید از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید، یا اینکه طالبی را با رنده ریز رنده کنید.
- پوره طالبی را در یک قابلمه بریزید، با شکر مخلوط کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پوره کمی گرم شد، تمام پودر ژلاتین را روی آن بپاشید.
- بهطور مداوم مخلوط را هم بزنید تا پودر ژلاتین خوب با میوه و شکر ترکیب شود. بعد مخلوط را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
- حالا خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکنواخت و یکدست شود.
- قالب مورد نظر را کمی خیس کنید و در فریزر بگذارید. بعد از چند دقیقه، وقتی یخ در قالب را دیدید، آن را از فریزر بیرون بیاورید و دسر را در قالب بریزید.
- دسر را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژلاتین باعث شود دسر خوب خودش را بگیرد. بعد از این زمان، قالب را از یخچال بیرون بیاورید، در ظرف مناسب برگردانید و سرو کنید.
4 – دستور تهیه دسر آب طالبی و بستنی
مواد لازم :
- ۱ عدد طالبی سبز
- ۱ اسکوپ بستنی وانیلی
- ۱ بطری آب گازدار
- میوه فصلی برای تزئین
دستور تهیه :
- طالبی را از طول به دو نیم برش بزنید.
- با قاشق، تخمهای میوه را خارج کنید.
- مقداری از گوشت میوه را نیز جدا کرده و کنار بگذارید.
- سپس طالبی را در فریزر بگذارید تا کامل یخ بزند.
- بعد از یخ زدن، کمی از کاسه طالبی را با قاشق بتراشید تا شبیه یخ در بهشت شود.
- برشهای تازه طالبی، آب طالبی و آب گازدار را داخل کاسه طالبی بریزید.
- یک اسکوپ بستنی وانیلی را روی آنها بگذارید و با میوههای دلخواه تزئین کرده و سرو کنید.
5 – دستور تهیه دسر طالبی با موز و توت فرنگی
مواد لازم :
- طالبی 1 عدد متوسط
- خامه 250 گرم
- خاک قند 6 قاشق غذاخوری
- موز 2 عدد متوسط
- توت فرنگی 20 عدد
دستور تهیه :
- برای تهیه این دسر، ابتدا طالبی را بشویید و روی تخته بگذارید. سپس از وسط به دو نیم برش بزنید و تخمهای آن را خارج کنید. هر نصف طالبی را دوباره به دو قسمت دیگر برش بزنید و گوشت آن را از پوست جدا کنید.
- حالا چهار قسمت پوست طالبی دارید. میتوانید آنها را فقط به دو نیم تقسیم کنید. خاک قند و خامه را با هم خوب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود. موزها را پوست کنده و توت فرنگیها را بشویید.
- برگ توت فرنگیها را بکنید و آنها را به حلقههای یکنواخت برش بزنید. همچنین، میتوانید وقتی گوشت طالبی را جدا میکنید، آن را با اسکوپ بردارید تا زیباتر شود.
- موزها، توت فرنگیها و گوشت طالبی خرد شده را در یک کاسه مخلوط کنید و بعد خامه را به آن اضافه کنید.
- میوههای سفت شده را به داخل کاسه اضافه کنید و در پوست طالبیها بریزید.
- سپس دسر را به مدت 30 الی 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد نوش جان کنید.
“““html
6 – دستور تهیه دسر طالبی با بیسکوییت
مواد لازم:
- یک بسته بزرگ بیسکوییت پتی بور
- 450 گرم شیر
- 4 زرده تخم مرغ متوسط
- 60 گرم نشاسته ذرت
- 120 گرم شکر
- پوست 1 لیمو رنده شده یا وانیل
- 220-250 گرم خامه فرم گرفته
برای خیس کردن بیسکوییتها:
- حدود 150 میلیلیتر شیر
- 1 قاشق غذاخوری شکر (بسته به ذائقه)
- آب طالبی (اختیاری)
دستور تهیه :
- برای آماده کردن کرم، شیر را گرم کنید (نه جوشان!). زردهها را با شکر خوب هم بزنید، سپس نشاسته و پوست لیمو یا وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. مقداری از شیر گرم را به این ترکیب اضافه کرده و هم بزنید. سپس این مخلوط را به شیر گرم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
- بعد از غلیظ شدن، روی آن سلفون بکشید و در یخچال بگذارید. پس از مدتی، آن را خارج کرده و هم بزنید. خامه را کم کم اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
- به یک قالب کمربندی با اندازه 22-24 سانتیمتر نیاز دارید. یک لایه بیسکوییت که کمی خیس کردهاید را در ته قالب بچینید (بیش از حد خیس نشود).
- بعد یک لایه نازک از کرم را روی بیسکوییت پخش کنید و سپس مقداری طالبی ریز خرد شده روی آن بریزید. سپس یک لایه دیگر از بیسکوییت که کمی خیس کردهاید بچینید.
- این روند را ادامه دهید تا تمامی مواد تمام شود. در انتها باید یک لایه نازک کرم داشته باشید که روی آن را با برشهای طالبی بپوشانید.
- برای 4 ساعت در یخچال بگذارید. هرچه بیشتر بماند، بهتر میشود.
- نکته: اگر دوست دارید دسر کمی سفتتر باشد، میتوانید 2-3 گرم ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین که در آب حل کردهاید، به کرم اضافه کنید و مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید:
۱۰ دسر راحت و خوشمزه شکلاتی
دستور تهیه تهیه چند دسر فوقالعاده برای مهمانی و جشن تولد
مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک