رسپی

دستور تهیه تهیه ۶ مدل دسر طالبی خوشمزه و پرخاصیت + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسر طالبی – دستور تهیه دسر طالبی

دسر طالبی یک نوع دسر خوشمزه است که با استفاده از میوه‌های تابستانی تهیه می‌شود. این دسر سرشار از فیبر و ویتامین‌هاست و در روزهای گرم تابستان بسیار خوشایند است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید.

دسر طالبی با بستنی و خامه + دستور تهیه دسر طالبی با ژله خوشمزه

1 – دستور تهیه دسر طالبی با خامه

مواد لازم:

  • 1 کیلو طالبی (پوست کنده)
  • 200 گرم خامه
  • 4 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • نصف پیمانه آب سرد
  • نصف پیمانه آب جوش

دستور تهیه :

  1. طالبی، خامه و شکر را با میکسر مخلوط کنید.
  2. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و بعد از 5 دقیقه، آب جوش را اضافه کنید و با حرارت غیر مستقیم هم بزنید.
  3. این ژلاتین را به مخلوط طالبی اضافه کنید و در قالب افشانه یا قالب بزرگ بریزید و در یخچال قرار دهید.
  4. بعد از 3 تا 4 ساعت دسر شما آماده خواهد شد.
  5. توجه: به جای شکر می‌توانید از 2 قاشق سوپ‌خوری عسل و به جای خامه از ماست کم چرب استفاده کنید.

دستور تهیه ۶ مدل دسر طالبی خوشمزه و پرخاصیت + عکس

2 – دستور تهیه دسر موس طالبی

مواد لازم :

  • 2 لیوان طالبی پوره شده
  • 2 عدد سفیده تخم مرغ
  • 150 گرم شکر
  • 200 گرم خامه فرم گرفته
  • 1 قاشق چای‌خوری وانیل
  • 2 قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین
  • 1 قاشق چای‌خوری آبلیمو
  • 1/2 قاشق چای‌خوری رنده پوست لیموترش

دستور تهیه :

  1. پودر ژلاتین را با آبلیمو و 2 لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا حل شود. سپس آن را بگذارید تا در دمای اتاق ولرم شود.
  2. سفیده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا پف کند و رد همزن روی آن بماند.
  3. خامه فرم‌گرفته را به مخلوط سفیده اضافه کنید و آرام هم بزنید. سپس ژلاتین ذوب‌شده، وانیل و پوست رنده شده لیموترش را اضافه کنید.
  4. طالبی را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید؛ سپس به مخلوط موس اضافه کنید و هم بزنید.
  5. مواد موس آماده را در لیوان‌های مورد نظر بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس موس طالبی را از یخچال خارج کرده و با خامه فرم‌گرفته و برش‌های طالبی تزیین کنید و سرو نمایید.

دستور تهیه ۶ مدل دسر طالبی خوشمزه و پرخاصیت + عکس

“““html
3 – دستور تهیه دسر طالبی ساده

مواد لازم:

  • ۱ عدد طالبی متوسط
  • ۲ ق س پودر ژلاتین + ۱ ق چ
  • ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه
  • ۴ ق س شکر

دستور تهیه:

  1. طالبی را بشویید و گوشت آن را از پوست و تخم‌ها جدا کنید. بعد میوه را پوره کنید. برای این کار می‌توانید از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید، یا اینکه طالبی را با رنده ریز رنده کنید.
  2. پوره طالبی را در یک قابلمه بریزید، با شکر مخلوط کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پوره کمی گرم شد، تمام پودر ژلاتین را روی آن بپاشید.
  3. به‌طور مداوم مخلوط را هم بزنید تا پودر ژلاتین خوب با میوه و شکر ترکیب شود. بعد مخلوط را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
  4. حالا خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکنواخت و یکدست شود.
  5. قالب مورد نظر را کمی خیس کنید و در فریزر بگذارید. بعد از چند دقیقه، وقتی یخ در قالب را دیدید، آن را از فریزر بیرون بیاورید و دسر را در قالب بریزید.
  6. دسر را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژلاتین باعث شود دسر خوب خودش را بگیرد. بعد از این زمان، قالب را از یخچال بیرون بیاورید، در ظرف مناسب برگردانید و سرو کنید.

دستور تهیه تهیه ۶ مدل دسر طالبی خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

4 – دستور تهیه دسر آب طالبی و بستنی

مواد لازم :

  • ۱ عدد طالبی سبز
  • ۱ اسکوپ بستنی وانیلی
  • ۱ بطری آب گازدار
  • میوه فصلی برای تزئین

دستور تهیه :

  1. طالبی را از طول به دو نیم برش بزنید.
  2. با قاشق، تخم‌های میوه را خارج کنید.
  3. مقداری از گوشت میوه را نیز جدا کرده و کنار بگذارید.
  4. سپس طالبی را در فریزر بگذارید تا کامل یخ بزند.
  5. بعد از یخ زدن، کمی از کاسه طالبی را با قاشق بتراشید تا شبیه یخ در بهشت شود.
  6. برش‌های تازه طالبی، آب طالبی و آب گازدار را داخل کاسه طالبی بریزید.
  7. یک اسکوپ بستنی وانیلی را روی آن‌ها بگذارید و با میوه‌های دلخواه تزئین کرده و سرو کنید.

دستور تهیه تهیه ۶ مدل دسر طالبی خوشمزه و پرخاصیت + عکس

دستور تهیه تهیه ۶ مدل دسر طالبی خوشمزه و پرخاصیت + عکس (مرحله به مرحله)

separator line

5 – دستور تهیه دسر طالبی با موز و توت فرنگی

مواد لازم :

  • طالبی 1 عدد متوسط
  • خامه 250 گرم
  • خاک قند 6 قاشق غذاخوری
  • موز 2 عدد متوسط
  • توت فرنگی 20 عدد

دستور تهیه :

  1. برای تهیه این دسر، ابتدا طالبی را بشویید و روی تخته بگذارید. سپس از وسط به دو نیم برش بزنید و تخم‌های آن را خارج کنید. هر نصف طالبی را دوباره به دو قسمت دیگر برش بزنید و گوشت آن را از پوست جدا کنید.
  2. حالا چهار قسمت پوست طالبی دارید. می‌توانید آن‌ها را فقط به دو نیم تقسیم کنید. خاک قند و خامه را با هم خوب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود. موزها را پوست کنده و توت فرنگی‌ها را بشویید.
  3. برگ توت فرنگی‌ها را بکنید و آن‌ها را به حلقه‌های یکنواخت برش بزنید. همچنین، می‌توانید وقتی گوشت طالبی را جدا می‌کنید، آن را با اسکوپ بردارید تا زیباتر شود.
  4. موزها، توت فرنگی‌ها و گوشت طالبی خرد شده را در یک کاسه مخلوط کنید و بعد خامه را به آن اضافه کنید.
  5. “““html

  6. میوه‌های سفت شده را به داخل کاسه اضافه کنید و در پوست طالبی‌ها بریزید.
  7. سپس دسر را به مدت 30 الی 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد نوش جان کنید.

دستور تهیه تهیه ۶ مدل دسر طالبی خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

6 – دستور تهیه دسر طالبی با بیسکوییت

مواد لازم:

  • یک بسته بزرگ بیسکوییت پتی بور
  • 450 گرم شیر
  • 4 زرده تخم مرغ متوسط
  • 60 گرم نشاسته ذرت
  • 120 گرم شکر
  • پوست 1 لیمو رنده شده یا وانیل
  • 220-250 گرم خامه فرم گرفته

برای خیس کردن بیسکوییت‌ها:

  • حدود 150 میلی‌لیتر شیر
  • 1 قاشق غذاخوری شکر (بسته به ذائقه)
  • آب طالبی (اختیاری)

دستور تهیه :

  1. برای آماده کردن کرم، شیر را گرم کنید (نه جوشان!). زرده‌ها را با شکر خوب هم بزنید، سپس نشاسته و پوست لیمو یا وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. مقداری از شیر گرم را به این ترکیب اضافه کرده و هم بزنید. سپس این مخلوط را به شیر گرم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
  2. بعد از غلیظ شدن، روی آن سلفون بکشید و در یخچال بگذارید. پس از مدتی، آن را خارج کرده و هم بزنید. خامه را کم کم اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
  3. به یک قالب کمربندی با اندازه 22-24 سانتیمتر نیاز دارید. یک لایه بیسکوییت که کمی خیس کرده‌اید را در ته قالب بچینید (بیش از حد خیس نشود).
  4. بعد یک لایه نازک از کرم را روی بیسکوییت پخش کنید و سپس مقداری طالبی ریز خرد شده روی آن بریزید. سپس یک لایه دیگر از بیسکوییت که کمی خیس کرده‌اید بچینید.
  5. این روند را ادامه دهید تا تمامی مواد تمام شود. در انتها باید یک لایه نازک کرم داشته باشید که روی آن را با برش‌های طالبی بپوشانید.
  6. برای 4 ساعت در یخچال بگذارید. هرچه بیشتر بماند، بهتر می‌شود.
  7. نکته: اگر دوست دارید دسر کمی سفت‌تر باشد، می‌توانید 2-3 گرم ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین که در آب حل کرده‌اید، به کرم اضافه کنید و مخلوط کنید.

دستور تهیه تهیه ۶ مدل دسر طالبی خوشمزه و پرخاصیت + عکس

separator line

بیشتر بخوانید:

۱۰ دسر راحت و خوشمزه شکلاتی

دستور تهیه تهیه چند دسر فوق‌العاده برای مهمانی و جشن تولد

مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا