دستور تهیه توپک نارگیلی ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
توپک نارگیلی
توپک نارگیلی یکی از تنقلات خوشمزه و بسیار آسان است که درست کردن آن نیاز به مهارت خاصی ندارد. شما به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این توپکها بدون فر تهیه میشوند و نیازی به وسایل خاص ندارند. برای تزئین میتوانید یک مغز مثل گردو یا فندق داخلشان بگذارید یا آنها را ساده سرو کنید. همچنین میتوانید آنها را در شکلات ذوب شده بغلتانید تا با روکش شکلاتی درست شوند. برای تهیه توپک نارگیلی، ابتدا باید شیرعسلی آماده کنید. میتوانید این شیرعسل را در خانه تهیه کنید یا از فروشگاه بخرید. با ما در مجله رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه توپک نارگیلی
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
شیرعسلی ۱۰۰ گرم
مغز دلخواه به مقدار لازم
شکلات تختهای و پودر نارگیل به مقدار لازم
دستور تهیه توپک نارگیلی
اگر پودر نارگیل شما دانه درشت است، کمی آن را آسیاب کنید تا ریز شود. سپس آن را داخل یک کاسه بریزید و شیر عسلی را به آن اضافه کنید تا مخلوط به شکل خمیر درآید.
دستان خود را کمی چرب کنید و از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان صاف کنید. یک عدد مغز (مثل گردو یا فندق) را وسط آن بگذارید و خوب گرد کنید.
توپکها را در پودر نارگیل یا ترافل بغلتانید و رویشان را با پودر پسته تزئین کنید. سپس به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا کمی سفت شوند و بعد سرو کنید.
اگر دوست دارید توپکها با شکلات پوشانده شوند، کافی است بعد از بیرون آوردن از یخچال، مقداری شکلات تختهای را ذوب کنید (میتوانید با روش بنماری یا در ماکروفر این کار را انجام دهید). پس از اینکه کمی از حرارت افتاد، توپکها را در شکلات بیندازید و روی توری فلزی قرار دهید تا شکلات اضافی بریزد و خودش را بگیرد.
نکات کلیدی
- اگر شیرعسلی نداشتید، میتوانید ۳ قاشق غذاخوری گلاب را با پودر قند یا شکر مخلوط کنید. اما طعم توپک نارگیلی با شیرعسل بهتر است.
- این توپکها نیازی به پختن ندارند.
- با این مقدار میتوانید ۱۲ عدد توپک درست کنید.
- اگر دوست ندارید، میتوانید مغز را حذف کنید.
- شیرعسلی را کم کم اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر درآید و بتوانید آن را در دست شکل دهید.
- حتما از پودر نارگیل تازه و چرب استفاده کنید.