رسپی

دستور تهیه جامبو شلز (پاستا صدفی شکم پر) (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه جامبو با پنیر بلوچیز

جامبو یا همان پاستا صدفی شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است. در این مقاله، روش تهیه جامبو را به صورت مرحله به مرحله و به شکل ساده برای شما عزیزان شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.
جامبو شلز، که به آن پاستای صدفی بزرگ یا شکم پر نیز گفته می‌شود، نوعی پاستا است که شما می‌توانید بسته به ذائقه‌ی خود آن را با هر موادی که دوست دارید پر کنید و به عنوان یک پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید.
خلاقیتی که جامبو شلز را خاص می‌کند، این است که می‌توان روی آن از پنیرهای مختلف، به ویژه پنیر بلوچیز استفاده کرد که طعمی فوق‌العاده به آن می‌بخشد.

مواد لازم برای تهیه جامبو شلز یا پاستای صدفی

  • ۱۲ عدد جامبو شلز
  • ۱ پیمانه سینه مرغ (پخته و خرد شده)
  • ۴ قاشق غذاخوری پنیر بلوچیز (رنده شده)
  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر موزارلا (رنده شده)
  • ۴ قاشق غذاخوری خامه
  • ۵ گرم کره
  • ۱ پیمانه گوجه فرنگی (خرد شده)
  • ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز تند
  • ۲ عدد پیازچه خرد شده
  • روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل سیاه

چگونه جامبو شلز درست کنم؟

دستور تهیه جامبو شلز با پنیر بلوچیز

جامبو شلز‌ها را داخل قابلمه‌ای با آب جوش بریزید. کمی نمک و روغن اضافه کنید و بگذارید بپزند تا کمی نرم شوند.
مرغ پخته شده را که به صورت ریش‌ریش خرد کرده‌اید، داخل ظرفی بریزید و دو قاشق پنیر بلوچیز رنده‌شده و ۴ قاشق خامه اضافه کنید و با کمی فلفل و نمک مخلوط کنید.

کره را در ماهیتابه آب کنید و گوجه فرنگی‌های خرد شده را در آن تفت دهید. سپس یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز تند و کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و هم بزنید. حالا مخلوط گوجه و سس را در کف ظرفی پهن و گود بریزید.
سپس داخل جامبو شلز‌ها را با مخلوط مرغ و پنیر پر کنید و آن‌ها را یکی یکی روی سس گوجه بچینید.

سپس روی آن‌ها را با پنیر بلوچیز و پنیر موزارلا رنده‌شده بپوشانید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و بگذارید جامبو شلز‌ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در نهایت با اضافه کردن مقداری پیازچه خرد شده روی آن، به خوشمزگی این غذا اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا