دستور تهیه جوجه اسپایسی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه جوجه اسپایسی
عطر و طعم بینظیری که ترکیب مواد و ادویهها به جوجه میدهد، این غذا را برای بسیاری جذاب کرده است. جوجه اسپایسی را میتوانید به دو روش، کبابی یا گریل شده، آماده کنید.
یکی از نکات کلیدی در تهیه این غذا، توجه به مقدار مواد اولیه برای طعمدار کردن آن است. اگر به غذاهای تند علاقهمند هستید، میتوانید میزان فلفل قرمز و ادویههای دیگر را بیشتر کنید.
بهجز جوجه اسپایسی، غذاهای خوشمزه و معروف دیگری هم وجود دارند، مثل جوجه کباب حلزونی، جوجه کباب فرانسه، کباب ساتای مرغ، جگروز و جوجه کباب ماستی.
مواد لازم :
سینه مرغ: ۴ عدد
ماست: یک چهارم پیمانه
پیاز خلالی: نصف پیمانه
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
سماق: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا ماست، آب لیمو و زنجبیل را در یک ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید.
گام 2: سپس پیاز خلالی، روغن و ادویهها را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
گام 3: تکههای مرغ را هم به این مواد اضافه کرده تا مزه دار شوند.
گام 4: روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱۰ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود.
گام 5: قبل از سیخ زدن جوجهها، گشنیز خرد شده و سماق را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
گام 6: حالا جوجهها را به سیخ کشیده و به همراه گوجه کباب کنید.