دستور تهیه حریره سیر خوشمزه برای تقویت کودکان و سالمندان (مرحله به مرحله)

“`html
حریره سیر یک دسر خوشمزه و مقوی
حریره سیر به معنی مخلوطی از سیر، روغن مایع و نمک است. با داشتن یک قاشق کوچک از این حریره میتوانید طعم و عطر فوقالعادهای به غذاها و خورشتان اضافه کنید. حریره سیر یک نوع چاشنی است که همیشه میتوانید در دسترس داشته باشید و برای خوشمزهتر کردن غذاها بسیار عالی است. این چاشنی حداقل برای یک سال در یخچال نگهداری میشود.
علاوه بر طعم خوب، سیر خواص زیادی هم دارد که باید به آن توجه کنید. برخی از خواص سیر عبارتند از: تقویت معده و روده، کمک به هضم غذا، کاهش التهاب بدن، پاکسازی سینه، شستشوی شکم و روده و همچنین دارای خواص آنتیاکسیدانی مفید است.
پیشنهاد میکنیم از مقدار کمی از این حریره در وعدههای غذایی روزانهتان استفاده کنید تا تاثیرات خوب سیر را احساس کنید. امروز در رضیم، طرز تهیه حریره سیر را با شما به اشتراک میگذاریم، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه حریره سیر
- سیر ۱ کیلو
- روغن مایع یا کنجد یا زیتون ۱ لیوان
- نمک ۱ قاشق غذاخوری
روش آمادهسازی حریره سیر
ابتدا سیرها را پوست کنده و خوب بشویید. سپس آنها را در جایی بگذارید تا کاملاً خشک شوند. برای سریعتر خشک شدن، میتوانید سیرها را روی یک دستمال قرار دهید.
برای پوره کردن سیر، به یک غذاساز یا دستگاه خردکن نیاز دارید. سیرها را در آن بریزید و بگذارید تا خوب پوره شوند.
پس از آن، سیرهای پوره شده را در یک کاسه بریزید و روغن مایع را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط نه خیلی سفت و نه خیلی شل شود. غلظت آن باید شبیه به پوره باشد، پس روغن را به آرامی اضافه کنید تا خیلی رقیق نشود.
در مرحله بعد، نمک را به مخلوط اضافه کنید. نمک باید به اندازه کافی باشد تا خوشطعم شود، نه خیلی شور و نه بینمک. پس از اضافه کردن نمک، همه چیز را هم بزنید و سپس حریره سیر را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید. کمی روغن روی آن بریزید تا خشک نشود و سپس در یخچال نگهداری کنید. میتوانید از این چاشنی برای انواع غذاها استفاده کنید.
نکات کلیدی در تهیه حریره سیر
اگر حریره خیلی شور شد، نگران نباشید؛ در غذاهای خود کمی نمک کمتر اضافه کنید.
میتوانید به دلخواه خود از فلفل سیاه نیز استفاده کنید.
نمک به ماندگاری حریره کمک میکند و جلو کپک زدن آن را میگیرد، بنابراین آن را حذف نکنید.
درب شیشه را محکم ببندید تا هوا وارد حریره سیر نشود.
نیازی نیست که سبزی وسط سیر را جدا کنید، اما اگر تمایل دارید میتوانید این کار را انجام دهید.