دستور تهیه حشوی مرغ خوشمزه و ساده به روش جنوبی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه حشوی مرغ خوشمزه و ساده به سبک جنوبی
حشوی مرغ یکی از سسهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً با مرغ سرو میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور جو ۲ لیوان
ماهی شور ۱ تکه
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل سبز ۲ عدد
سبزی گشنیز ۱ کاسه کوچک
فلفل قرمز، ادویه دلخواه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه حشوی مرغ
مرحله اول
برای آمادهسازی حشوی مرغ به سبک جنوبی، در ابتدا ماهی شور را در یک کاسه آب میگذاریم تا مقداری از شوری آن گرفته شود. سپس بلغور جو را در یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوم
حالا بلغور را کمی تفت میدهیم تا رنگش به قهوهای روشن نزدیک شود. میتوانید بسته به سلیقهتان، بلغور را کمی بیشتر تفت دهید تا رنگش تیرهتر شود، ولی حرارت باید همیشه ملایم باشد.
مرحله سوم
اگر بلغور را زیاد تفت دهید، ممکن است بسوزد و طعم تلخی بگیرد. وقتی به رنگ دلخواهتان رسید، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم. سپس پیاز را با کمی روغن در یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله چهارم
قابلمه را روی حرارت میگذاریم و پیاز را تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. پس کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم. حالا سیر و فلفل سبز را ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
وقتی عطر سیر آزاد شد، سبزی گشنیز را خرد کرده و به قابلمه میزنیم و کمی تفت میدهیم تا عطرش آزاد شود. سپس ماهی شور که شوری آن گرفته شده را خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
کمی تفت میدهیم تا ماهی سرخ شود، سپس پوست گوجه فرنگیها را جدا کرده و به صورت نگینی خرد میکنیم. حالا گوجه فرنگیها را به قابلمه اضافه کرده و تفت میدهیم تا نرم شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری فلفل قرمز و ادویه دلخواه به قابلمه اضافه میکنیم. سپس دو کاسه آب به قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم بجوشد تا آب اضافه تبخیر شود. در نهایت، غذا را به صورت کته دم میکنیم. نوش جان!