دستور تهیه حلوای ترک خوشمزه و خوشرنگ به روش گیلانی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه حلوا ترک دسر شیرین و خوشمزه
حلوا ترک یکی از دسرهای محبوب است که خیلیها آن را دوست دارند. این دسر نه تنها خوشمزه است بلکه خواص زیادی هم دارد. مواد به کار رفته در تهیه آن هر کدام خاصیتهای ویژهای دارند و ترکیبشان باعث میشود حلوا لطیف و مغذی شود. روش تهیه این دسر ممکن است در شهرهای مختلف فرق کند، به همین دلیل رنگ و طعمهای متفاوتی از آن را میتوان دید. در این مقاله، ما به شما طرز تهیه حلوا ترک را یاد میدهیم. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای حلوا ترک
- آب ۴ پیمانه
- آرد نان ۱ پیمانه
- پودر هل ۱ قاشق چایخوری
- روغن جامد ۱ پیمانه سرخالی
- زعفران دمکرده به دلخواه
- شکر ۱ پیمانه
- گلاب یک چهارم پیمانه
طرز تهیه حلوا ترک
برای تهیه حلوا ترک، ابتدا آب و شکر را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران و گلاب را به mixture اضافه میکنیم. روغن را ذوب کرده و به همراه آرد در یک تابه گود میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. با قاشق چوبی مرتب هم میزنیم تا آرد رنگ قهوهای بگیرد. سپس به آرامی شیره شکر را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. پودر هل را نیز اضافه کرده و ادامه میدهیم تا حلوا به راحتی از تابه جدا شود. در نهایت، حلوا را در ظرف مورد نظر پهن میکنیم و ۱ تا ۲ ساعت میگذاریم بماند. پس از آن، میتوانیم آن را به دلخواه برش زده و با پودر قند، پودر کاکائو و پسته تزئین کنیم.