رسپی

دستور تهیه حلوا آلبالو مجلسی ، آسان و خوش طعم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم حلوای آلبالو

آرد ۲ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
آلبالو ۴ پیمانه
آب ۲ لیوان
شکر ۲ پیمانه
نبات ۲ تکه
گلاب ۱ پیمانه
وانیل ½ قاشق مرباخوری

دستور تهیه حلوای آلبالو

برای درست کردن حلوای آلبالو خوشمزه، اول آلبالوها را شسته و هسته‌ی آنها را جدا می‌کنیم. سپس آنها را داخل غذاساز می‌گذاریم و خوب میکس می‌کنیم تا پوره شوند. بعد از آن پوره را با یک صافی رد می‌کنیم.
حالا آب آلبالو را به همراه آب، شکر و نبات داخل یک قابلمه می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا جوش بیاید. وقتی مخلوط جوش آمد، بعد از ۲۰ ثانیه گلاب و وانیل را اضافه می‌کنیم.

سپس قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم شهد آلبالو کمی خنک شود. بعد آرد را داخل یک تابه الک می‌کنیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کمی تفت بخورد.
وقتی آرد بوی خامی آن گرفته شد و رنگش تغییر نکرد، دوباره آن را الک کرده و به تابه برمی‌گردانیم. سپس روغن مایع و کره را به تابه اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم و بعد از یک دقیقه شهد آلبالو را به دو مرحله به تابه اضافه می‌کنیم.
حالا حلوای در حال پخت را به صورت مداوم هم می‌زنیم تا شهد بخورد حلوا شده و بافت آن نرم و یکدست شود. در نهایت حلوای آماده شده را در داخل ظرف می‌گذاریم و با چای آلبالو سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا