رسپی

دستور تهیه حلوا انجیر خوشمزه و مجلسی با آرد برنج (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه حلوای انجیر با طعم متفاوت

حلوا انواع مختلفی دارد و مواد لازم برای تهیه‌ آن بسته به نوع حلوا فرق می‌کند. حلوای انجیر یک نوع حلوا است که مغذی و خاص است و در این مقاله از رضیم به شما آموزش می‌دهیم چگونه آن را تهیه کنید.

مواد لازم حلوای انجیر

  • آرد برنج :150 گرم
  • آرد:50 گرم
  • انجیر :150 گرم
  • شکر:250 گرم
  • کره گیاهی:50 گرم
  • روغن مایع:به مقدار لازم
  • گردو خرد شده:50 گرم
  • زعفران :به مقدار لازم
  • آب:2 پیمانه
  • گلاب :2 پیمانه

دستور تهیه حلوای انجیر

برای درست کردن این حلوا، اول باید انجیرها را از شب قبل در آب خیس کنید تا نرم شوند. سپس انجیرهای نرم شده را با کمی آب در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید.
سپس پوره انجیر را همراه با شکر، گلاب، گردوی خرد شده و ۲ پیمانه آب روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و شکر کاملاً حل شود.
بعد، آرد برنج و آرد سفید را با هم مخلوط کنید و داخل یک تابه بریزید تا روی حرارت ملایم کمی تفت بخورد و رنگ آن تغییر کند.

سپس کره و چند قاشق از روغن مایع را به آرد تفت داده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا روغن خوب جذب آرد شود.
مراقب باشید که روغن زیاد نریزید چون ممکن است آرد شل شود. وقتی آرد خوب تفت خورد، شهد آماده شده را کم‌کم به آن اضافه کنید و به‌طور مداوم هم بزنید تا حلوای شما به شکل خوب و یکدستی دربیاید.

نکات طلایی برای درست کردن حلوا انجیر

  1. بجای گردو می‌توانید از خلال پسته یا خلال بادام هم استفاده کنید.
  2. گردو را به صورت پودر درنیاورید.
  3. می‌توانید بجای کره از روغن جامد نیز استفاده کنید.
  4. اگر وقت کافی برای خیس کردن انجیر ندارید، می‌توانید آن را چند دقیقه در آب بجوشانید تا نرم شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا