رسپی

دستور تهیه حلوا سوهان دسری خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه حلوا سوهانی

حلوا سوهانی یک نوع حلوا است که خیلی طرفدار دارد و در مراسم‌ها و مهمانی‌ها استفاده می‌شود. این حلوا به دلیل استفاده از سوهان، عطر و طعم خاصی دارد که همه دوستش دارند.

دستور تهیه حلوا با خمیر سوهان

مواد لازم برای تهیه حلوا سوهان:

  • آرد سفید: ۱۰۰ گرم
  • آرد برنج: ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۳۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • سوهان مایع: ۶۰ گرم
  • پودر قند: ۴۰ گرم
  • پودر هل: ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه حلوا سوهان:

ابتدا آرد سفید را در تابه بریزید و با قاشق هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود و هیچ گلوله‌ای نماند. فقط کمی رنگ بگیرد (آرد را نباید خیلی تفت دهید و وقتی که رنگ آن به کرمی تغییر کرد کافی است).

سپس آرد برنج را تفت دهید تا بوی خامی آن هم برود.

حالا هر دو آرد را با هم مخلوط کنید و الک کنید. سوهان را به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به حالت شن مانند درآید. کم کم کره و روغن را اضافه کنید.

مواد نباید خیلی شل شود و باید به حالت خمیری شبیه شن باشد. وقتی که مواد کمی از داغی افتاد و ولرم شد پودر قند و هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس داخل قالب‌های سیلیکونی بریزید، فشار دهید و در فریزر بگذارید تا سفت شود.

بعد از سفت شدن، حلوا را از قالب خارج کرده و با شکلات یا پودر پسته تزیین کنید.

نوش جان

حلوا سوهان/دستور تهیه حلوا سوهان خانگی

خواص سوهان

وجود پسته در سوهان خاصیت آن را بیشتر می‌کند. پسته حاوی ویتامین‌های گروه B، مس و منیزیم است که این مواد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

سوهان می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌هایی مثل دیابت و سرطان را کاهش داده و همچنین برای سلامت قلب و درمان کم‌خونی مؤثر است.

هل نیز یکی دیگر از موادی است که خاصیت سوهان را زیاد می‌کند. هل به سلامت پوست و مو، درمان سکسکه و همچنین بهبود روحیه و سلامت قلب کمک می‌کند.

دستور تهیه حلوا سوهان دسری خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

از خواص دیگر سوهان می‌توان به زعفران اشاره کرد که در تهیه آن به کار می‌رود. زعفران به بهبود سیستم گوارش، رفع افسردگی و کاهش دردها کمک می‌کند.

زرده تخم مرغ

“““html

مواد موجود در سوهان خاصیت‌های آن را بیشتر می‌کند. زرده تخم‌مرغ برای سلامت قلب و عروق مفید است. همچنین به دلیل وجود کلسترول در آن، برای رشد مغز نیز خوب است.

جوانه گندمی که در سوهان استفاده می‌شود، به خاطر امگا 3 به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. همچنین جوانه گندم به دلیل داشتن ویتامین B می‌تواند استرس را کاهش دهد.

پروتئین موجود در جوانه گندم باعث می‌شود بدن آنتی‌اکسیدان بیشتری تولید کند و با افزایش آنتی‌اکسیدان‌ها، دفاع بدن قوی‌تر می‌شود.

برای افرادی که مشکل باروری دارند، مصرف جوانه گندم می‌تواند به افزایش شانس باروری کمک کند زیرا این ماده بسیار مغذی است.

جوانه گندم منبع خوبی از اسید فولیک نیز هست که به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و مشکلات عروقی کمک می‌کند.

طرز تهیه حلوا آناناس با طعم فوق‌العاده

طرز تهیه حلوا لبو به دو روش + ویدیو

طرز تهیه حلوا اوماج خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه حلوا آرد برنج (ترحلوا) خوشمزه و مجلسی + ویدیو

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا