رسپی

دستور تهیه حلوا کاراملی خوشمزه و پر انرژی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه حلوا کاراملی کشی خوشمزه و مجلسی جنوبی

حلوا یکی از دسرهای قدیمی و محبوب ایران است. حالا دیگر بیشتر در مراسم‌های مذهبی مثل ختم استفاده می‌شود و دیگر به عنوان دسر معمولی تهیه نمی‌شود.

مواد لازم برای تهیه حلوا کشی کاراملی

  • آرد ۱ لیوان فرانسوی
  • شکر ۲ الی ۲/۵ لیوان (من ۲/۵ لیوان استفاده کردم)
  • آب جوش ۳ لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • گردو خرد شده ۳/۴ لیوان
  • گلاب نصف لیوان
  • هل یک قاشق چای‌خوری
  • زعفران سه قاشق سوپ‌خوری پر

دستور تهیه کارامل حلوا کاراملی

اول از همه، شکر را با حرارت کم روی گاز بگذارید تا ذوب شود و به رنگ کاراملی دربیاید. یادتون باشه اصلاً هم نزنید تا شکر به خوبی آب شود. وقتی شکر کم‌کم آب شد، به آرامی شروع به هم زدن کنید. حواستون باشه که شکر نسوزد یا تیره نشود، چون رنگ کارامل تأثیر زیادی در طعم حلوا دارد.

می‌توانید زیر قابلمه شعله‌پخش‌کن بگذارید تا حرارت به طور یکنواخت به شکر برسد. تقریبا یک ساعت طول می‌کشد تا شکر با حرارت ملایم ذوب و به رنگ کاراملی در بیاید. سپس با احتیاط آب جوش را به شکر کاراملی اضافه کنید و حواستون باشه سرتون را خیلی نچسبونید، چون بخار ممکن است به شما آسیب برساند.

وقتی آب را اضافه کردید، کارامل کمی سفت می‌شود که طبیعی است. مخلوط شکر و آب جوش را روی گاز بگذارید تا بجوشد و شکر به خوبی حل شود و بعد از حل شدن، آن را از صافی رد کرده و بگذارید خنک شود.

separator line

ترکیب آرد با شیره کاراملی

در مرحله بعد، در ظرفی یک لیوان آرد الک کرده و شربت خنک شده را به آرامی به آرد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله‌ای باقی نماند. بعد از افزودن شربت، دوباره از صافی رد کنید تا مطمئن شوید هیچ گلوله‌ای نمانده.

دوستان دقت کنید که آرد این حلوا نیازی به تفت دادن ندارد و طعم خامی نمی‌دهد.

سپس مخلوط را روی گاز با حرارت کم بگذارید و کره و روغن را اضافه کنید و مدام هم بزنید. این مرحله خیلی مهم است و نباید دست بکشید، چون ممکن است مخلوط ته بگیرد و گلوله شود. این مرحله حدود یک ساعت زمان می‌برد تا غلظت حلوا مثل فرنی شود. در این مرحله گلاب و زعفران را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا غلظت حلوا مثل باسلوق شود و کش بیاید.

در آخر، گردو را اضافه کرده و گاز را خاموش کنید. سپس بگذارید به مدت پانزده دقیقه دم بکشد. بعد از آن حلوا را در دیس یا ظرف‌های تک‌نفره بریزید و تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد حلوا کاراملی

* حلوا کاراملی، یکی از دسرهای ایرانی است.

* زمان آماده‌سازی مواد اولیه تقریباً ۱۰ دقیقه است.

* زمان پخت و انتظار آن حدود ۴۰ دقیقه می‌باشد.

* حلوا کاراملی را می‌توانید به عنوان دسر سرو کنید.

* همچنین می‌توان در ماه رمضان به عنوان افطار میل کرد.

دستور تهیه حلوا کاراملی خوشمزه و پر انرژی (مرحله به مرحله)

* این دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب است.

همچنین بخوانید:

۳۰ ایده جذاب و دیدنی برای تزیین حلوا با پودر نارگیل

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا