رسپی

دستور تهیه حمیسه میگو خوشمزه و مجلسی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه حمیسه میگو خوشمزه و مجلسی

برای تهیه یک میگو خوشمزه، با ما در این بخش همراه باشید. این حمیسه میگو یک دستور ساده و بدون بو از غذاهای جنوبی است.

مواد لازم برای تهیه حمیسه میگو:

  • میگو: به مقدار دلخواه
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • سیر: 3 حبه
  • فلفل دلمه‌ای رنگی: به مقدار دلخواه
  • گشنیز تازه: یک دسته
  • رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • ادویه‌ها: زردچوبه، پودر لیمو عمانی، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه حمیسه میگو:

آماده‌سازی مواد:

میگوها را بشویید و تمیز کنید.

پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید.

گشنیز را به صورت ریز خرد کنید.

سرخ کردن پیاز و سیر:

پیاز و سیر خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

اضافه کردن ادویه‌ها:

زردچوبه، پودر لیمو عمانی، فلفل قرمز و نمک را به پیاز و سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی:

رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ یکدست شود.

اضافه کردن میگو:

میگوها را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها تغییر کند.

دستور تهیه حمیسه میگو خوشمزه و مجلسی (مرحله به مرحله)

اضافه کردن فلفل دلمه‌ای و گشنیز:

فلفل دلمه‌ای و گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کرده و به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید.

سرو:

حمیسه میگو را در ظرف دلخواه بریزید و با برنج یا نان سرو کنید.

حمیسه میگو

نکات مهم برای تهیه حمیسه میگو:

برای طعم بهتر می‌توانید از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

برای تندتر کردن حمیسه میگو می‌توانید از فلفل تازه استفاده کنید.

می‌توانید از سبزیجات معطر مانند نعناع و جعفری نیز در تهیه حمیسه میگو استفاده کنید.

حمیسه میگو را می‌توانید با نان سیر یا نان باگت هم سرو کنید.

۳ روش برای یخ زدایی میگو + روش نگهداری

سبزی قلیه میگو چیست؟ طرز تهیه قلیه میگو، غذای جنوبی

۳ روش برای یخ زدایی میگو + روش نگهداری

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا