رسپی

دستور تهیه خامه فرم گرفته برای تزیین کیک به 2 روش آسان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه

همانطور که می دانید قیمت خامه قنادی خیلی بالا است و ممکن است بسیاری از کسانی که می خواهند کیک تولد درست کنند، نتوانند آن را بخرند. ما یک راه حل عالی برای شما داریم.

شما عزیزان می توانید بدون صرف هزینه زیاد، این نوع خامه را در خانه درست کنید و کیک تولدتان را زیبا کنید. پس حتماً این مطلب را بخوانید.

دستور تهیه خامه کیک

دستور تهیه خامه قنادی

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی:

  • خامه پاکتی صبحانه: 1 بسته
  • پودر خامه: 1 تا 4 قاشق غذاخوری
  • پودر قند: به میزان لازم

مراحل تهیه خامه قنادی:

قبل از اینکه به دستور تهیه خامه قنادی بپردازیم، باید بگویم که می‌توانید پودر خامه را به صورت فله‌ای از مغازه‌های قنادی خریداری کنید. این پودر معمولاً به نام پودر کرم شانتی یا پودر کرم قنادی در اکثر سوپرمارکت‌ها موجود است.

تفاوت بین این دو نوع پودر این است که پودر خامه فله‌ای شیرین نشده و باید به آن پودر قند اضافه کنید، اما پودر خامه‌های بسته‌بندی شده شیرین شده‌اند و نیازی به پودر قند ندارند.

ترکیب پودر خامه با خامه صبحانه می‌تواند یک معجزه کند. حالا به سراغ درست کردن خامه فرم گرفته می‌رویم. ابتدا یک کاسه بزرگ، ترجیحاً از جنس استیل، برمی‌دارید و آن را به همراه پره‌های همزن در فریزر قرار می‌دهید تا حسابی سرد شوند.

هنگامی که کاسه و پره‌ها خنک شدند، خامه صبحانه را به همراه یک قاشق پودر خامه در کاسه بریزید و با دور کند همزن آن‌ها را هم بزنید. بعد از چند ثانیه، همزن را روی دور تند بگذارید تا خامه فرم بگیرد.

اگر می‌خواهید خامه شما خوب فرم بگیرد، 2 تا 3 قاشق پودر خامه کافی است. همچنین اگر می‌خواهید خامه را برای درست کردن گل و دیگر اشکال روی کیک استفاده کنید، تا 4 قاشق پودر خامه نیاز دارید.

در پایان خامه را بچشید، اگر شیرینی آن کم بود، کمی پودر قند اضافه کنید. اگر تمایل دارید خامه عطر بهتری داشته باشد، می‌توانید کمی اسانس وانیل یا هر اسانس دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید.

دستور تهیه خامه قنادی

دستور تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه

دستور تهیه خامه فرم گرفته

مواد لازم برای تهیه خامه فرم گرفته:

  • ۴۰۰ گرم خامه صبحانه
  • ۱۰۰ گرم شکر

مراحل تهیه خامه فرم گرفته:

ابتدا بسته خامه صبحانه را باز کرده و اگر آب اضافی دارد، آن را دور بریزید. حالا خامه را در یک کاسه بزرگ بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. بهتر است از کاسه استیل استفاده کنید، زیرا خامه هنگام هم زدن نیاز دارد که خنک باشد.

دستور تهیه خامه فرم گرفته برای تزیین کیک به 2 روش آسان (مرحله به مرحله)

اگر کاسه استیل ندارید، می‌توانید در حین کار کاسه را در ظرفی که پر از یخ است فرو ببرید. فضایی که در آن مشغول درست کردن خامه فرم گرفته هستید نیز باید سرد باشد.

دستور تهیه خامه قنادی خانگی

دستور تهیه خامه قنادی در منزل

زمانی که شکر را به خامه اضافه کردید، با یک قاشق یا چنگال فقط کمی آن‌ها را هم بزنید تا مخلوط شوند. حالا ظرف را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید، سپس آن را خارج کرده و کمی خامه را زیر و رو کنید.

دو تا سه بار آن را در فریزر بگذارید و سپس زیر و رو کنید تا بافت خامه کمی سفت شود. حالا همزن را روی دور تند بگذارید و خامه را هم بزنید. ابتدای کار خامه ممکن است کمی شل شود، اما نگران نباشید،…

“““html

چون هرچقدر بیشتر آن را هم بزنید، خودش را می گیرد.

به هم زدن ادامه دهید تا خامه کم کم فرم بگیرد و سبک شود. اگر محیط گرم است، کاسه را در ظرف یخ بگذارید. آنقدر هم بزنید تا جای پره‌های همزن روی خامه بماند. ممکن است برای رسیدن به نتیجه دلخواه، حدود 30 دقیقه نیاز به هم زدن باشد، پس باید حوصله به خرج دهید.

حالا خامه فرم گرفته شما آماده است و می‌توانید با آن کیک و کاپ کیک‌های‌تان را تزیین کنید.

نکاتی درمورد خامه فرم گرفته:

  • اضافه‌های خامه را می‌توان در فریزر برای استفاده در دسر نگهداری کرد.
  • مقدار خامه‌ای که در قیف می‌ریزید باید کم باشد، زیرا گرمای دستان شما باعث می‌شود بافت خامه خراب شود.
  • اگر برای کاور به خامه رنگ نیاز داشتید، در سه مرحله به خامه رنگ اضافه کنید. مرحله اول همراه با شروع دستگاه همزن و مرحله سوم و آخر هم به یاد داشته باشید که بعد از یک ساعت، رنگ خامه تیره‌تر خواهد شد.
  • برای شکلاتی شدن خامه، به خامه فرم گرفته شده پودر کاکائو یا طعم‌دهنده‌های شکلاتی اضافه کنید.

گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی


سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا