رسپی

دستور تهیه خوراک سینه ی مرغ با طعم سیر غذای رژیمی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سینه مرغ سیردار، یک پیش غذای خوشمزه و رژیمی

سینه مرغ یکی از بهترین قسمت‌های رژیمی مرغ است که می‌توانید با آن یک پیش غذای خوشمزه و سالم تهیه کنید. سینه مرغ سیردار یکی از این پیش غذاهای سالم و خوش طعم است. با هم به سراغ تهیه‌اش می‌رویم.

راهنمای تهیه سینه مرغ سیر دار سالم و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سینه مرغ سیر دار

  • پنیر پارمزان: ۱/۴ فنجان
  • سینه مرغ: ۴ تکه
  • روغن زیتون: ۱/۴ فنجان
  • سیر خرد شده: ۲ حبه
  • نان ایتالیایی خرد شده یا پودر سوخاری درشت: ۱/۴ فنجان

دستور تهیه سینه مرغ سیر دار

  1. فر را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. روغن زیتون و سیر را در یک کاسه کوچک روی حرارت کم حدود ۱ تا ۲ دقیقه گرم کنید.
  3. نان خرد شده و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید.
  4. سینه‌های مرغ را در مخلوط روغن زیتون و سیر پوشش دهید.
  5. بعد از این کار، مخلوط نان خرد شده و پنیر پارمزان را روی مرغ‌ها بپاشید.
  6. مرغ‌ها را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید.

گردآوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا