دستور تهیه خورش آلو اصفهانی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه خورش آلو اصفهانی
خورش آلو اصفهانی که در اصفهان به آن خورشت به و آلو میگویند، یک غذای خوشمزه و معروف است. شما میتوانید این خورش را در کنار موسیقی دلنشین استاد بنان رو به روی سی و سه پل میل کنید.
مواد لازم:
آلو: نصف لیوان
به متوسط: یک عدد
گوشت گوسفندی: بیست تکه
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
پیاز: یک عدد
شکر: یک تا دو قاشق غذاخوری
کره: سی گرم
آبلیمو تازه: یک قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: یک قاشق دلخواه
طرز تهیه خورش آلو اصفهانی:
ابتدا نگران مواد اولیه زیاد نباشید؛ پختن این غذا بسیار آسان است. پیازها را خرد کنید و با کمی زردچوبه سرخ کنید. وقتی پیازها طلایی رنگ شدند، گوشت را به آنها اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، بگذارید با نصف لیوان آب بپزد.
در حین پختن گوشت، دست به کار شوید و به را خرد کنید. به را در کمی کره تفت دهید. شاید بپرسید چرا غذای آلو اصفهانی به دارد؟ اصفهانیها خیلی به این میوه خوشمزه علاقه دارند و معمولاً آن را در غذاهایشان استفاده میکنند. به همین دلیل این غذا را به خورش به و آلو اصفهانی نامیدهاند.
بعد از کمی تفت دادن به، رنگ آن تغییر میکند. حالا زمان این است که به را به همراه نمک، فلفل و رب گوجه به گوشتها اضافه کنید و برای پختن غذا حدود نیم ساعت صبر کنید.
بعد از پانزده دقیقه از زمان فوق، آلوها را به خورشت اضافه کنید تا به جمع گوشتها و سایر مواد بپیوندند.