رسپی

دستور تهیه خورش حبشی یا زنگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورش حبشی یا زنگی

خورش حبشی یا زنگی طبع گرمی دارد. طعم ترش و شیرین این خورش می‌تواند همه را راضی نگه دارد. خورش حبشی یکی از غذاهای سنتی در جنوب کشور ایران است که در آن از شیره انگور و رب انار استفاده می‌شود و طعم خاصی دارد. این خورش حاوی ویتامین‌های A، B، C و املاحی مانند آهن، منیزیم، فسفر و کلسیم است و کالری بالایی دارد. برای آشنایی با دستور تهیه این خورش با ما همراه باشید.

مواد اولیه : میزان مورد نیاز:
گوشت ۳۰۰ گرم
لپه نصف پیمانه
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
رب انار رقیق نصف پیمانه
شیره انگور ۳-۴ قاشق سوپ خوری
پودر بادام ۱.۵ پیمانه
برگه زرد آلو یا قیسی ۵- ۶ عدد
آلو خورشتی ۵-۶ عدد
کشمش سبز ۵۰ گرم
ادویه خورشتی به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
نعنا خشک ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری
نمک مقدار خیلی کم

دستور تهیه :

ابتدا گوشت را به قطعات کوچک برش بزنید و خوب بشویید. سپس لپه‌ها را در یک کاسه با آب خیس کنید. کره را در قابلمه‌ای که قصد پختن خورشت را دارید، ذوب کنید، سپس گوشت را به همراه پیاز داغ در آن تفت دهید و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه لپه را از آب خارج کردید، آن را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. وقتی که آب گوشت رفت، ادویه‌های خورشتی را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. دقت کنید که ادویه وقتی در حرارت بالاست نسوزد، بنابراین به زودی مقداری آب به قابلمه اضافه کنید.

باید آب به اندازه یک بند انگشت بالای مواد باشد. سپس در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا گوشت و لپه بپزند. آلوها (برگه آلو، زرد آلو یا قیسی) را بشویید و حدود یک ربع خیس کنید.

حدود یک ساعت که خورش جوشید، رب انار و شیره انگور را به آن اضافه کنید. کشمش را نیز پاک کرده و به مدت یک ربع خیس کنید. بعد از این مدت، بادام پودر شده، آلوها و زرد آلو و کشمش را به خورش حبشی اضافه کنید. در اینجا می‌توانید نمک، فلفل و زعفران را هم اضافه کنید تا خورشت شیرین و خوشمزه شود.

حالا که همه مواد را به خورش اضافه کردید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید، منتظر بمانید تا خورش جا بیفتد یا به اصطلاح به روغن بیفتد. سیر را به شکل دلخواه ریز یا حلقه‌ای خرد کرده و در روغن سرخ کنید. نعنا را هم در روغن یا کره تفت دهید و برای سرو غذا سیر داغ و پیاز داغ را روی آن ریخته و تزئین کنید.

نکته: قبل از سرو خورش، آن را بچشید. اگر خیلی شیرین شد، یک قاشق سوپ‌خوری سرکه به آن اضافه کنید و اگر ترشی آن زیاد بود و خورشت را شیرین‌تر دوست داشتید، مقدار شیره انگور را بیشتر کنید.

منبع: بی بی آی کیو

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا