رسپی

دستور تهیه خورش دوغ پای (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورش دوغ پای

یکی از مهم‌ترین مزایای دوغ، تأمین کلسیم برای بدن است که به محکم‌ شدن استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان کمک می‌کند. دوغ همچنین شامل مواد معدنی مختلفی مانند ویتامین‌های گروه B، پروتئین، کلسیم، فسفر، گوگرد و اسیدهای آمینه است که برای حفظ سلامتی بدن و پیشگیری از بیماری‌ها بسیار مفید هستند.

علاوه بر این، دوغ به دلیل اینکه لاکتوز کمتری نسبت به شیر دارد، می‌تواند برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، گزینه بهتری باشد و مشکلی ایجاد نکند.

از دیگر خورش‌های محلی و خوشمزه می‌توان به مرجو خورش، خورش لوبیا سبز و گوشت، خورش کرفس با گوشت، خورش دال عدس، خورش مرغ با سس آلبالو، خورش چغرتمه، خورش زرشک، خورش ترشی گورما، خورش آلو اسفناج و… اشاره کرد.

آشنایی با دستور تهیه خورش دوغ پای زاهدان

مواد لازم :

گوشت گوساله: ۳۰۰ گرم
لپه: ۵۰ گرم
دوغ: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
آب: ۳ لیوان
نمک، زردچوبه، زعفران و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل پخت :

گام 1: پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در قابلمه با روغن کمی تفت دهید.

گام 2: سپس گوشت‌های خرد شده را به ظرف اضافه کرده و همه مواد را تفت دهید.

گام 3: لپه‌ها را بشویید و به همراه رب به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت دهید.

دستور تهیه خورش دوغ پای

گام 4: آب و دوغ را به مخلوط اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط کنید.

گام 5: در پایان می‌توانید ادویه‌ها را نیز اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا