رسپی

دستور تهیه خورش سیب سولقانی با گوشت ماهیچه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورش سیب سولقانی؛ طعمی جدید و خوشمزه

در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه خورش سیب به روش سولقانی را با شما در میان بگذاریم. این خورش مخصوصاً به استان لرستان تعلق دارد، اما دستور تهیه‌ای که در اینجا آورده شده، مربوط به منطقه سولقان و سنگان در تهران است. نکته مهم در تهیه این خورش استفاده از سیب محلی است، اما می‌توانید با هر نوع سیب دیگری نیز آن را درست کنید. برای تهیه این غذای خوشمزه و مقوی، بهتر است چند روز قبل از تهیه، برنامه‌ریزی کنید زیرا باید سیب‌ها خشک شوند. برای این خورش از سیب خاصی به نام سیب کدو یا سیب سنگان یا اَلنگه استفاده می‌شود. این سیب‌ها پوستی چرب دارند و وقتی خشک می‌شوند، طعم شیرین‌تری پیدا می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه خورش سیب سولقان

  • سیب شیرین: ۴ یا ۵ عدد
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم یا ماهیچه
  • لپه: ۲ پیمانه
  • رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، زعفران، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه خورش سیب سولقانی

مرحله اول : دو یا چند روز قبل از تهیه خورش، سیب‌ها را پوست کنده و به شکل مکعب‌های یک سانتی خرد کنید و بگذارید خشک شوند. بهترین روش برای خشک کردن میوه در پاییز، قرار دادن آنها روی ورق آلومینیومی یا سینی فلزی و گذاشتن روی شوفاژ یا بخاری است.

مرحله دوم : مانند سایر خورش‌ها، پیاز را نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. سپس رب، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، گوشت را به همراه دو لیوان آب بگذارید تا کمی بپزد.

مرحله سوم : وقتی گوشت نیم پز شد، لپه را به آن اضافه کنید و بگذارید تا هر دو کاملاً بپزند.

مرحله چهارم : سیب‌های خشک شده را به خورش اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه با هم بجوشند. حالا خورش سیب شما آماده است.

خورش سیب سولقانی خوش طعم و عالی

نکات تهیه خورش سیب سولقان

  1. این غذا به روش‌های متفاوتی مانند با آلو، شیره انگور یا سیب خام هم تهیه می‌شود، اما در اینجا هدف ما دستور تهیه خورش سیب سولقان است.
  2. می‌توانید لپه را از قبل بپزید و همراه سیب به خورش اضافه کنید.
  3. برای طعم بهتر خورش، می‌توانید از چوب دارچین یا طعم‌دهنده‌های دیگری مانند هل و گلاب نیز استفاده کنید.
  4. به جای گوشت، می‌توانید از مرغ یا قلی قلی در خورش سیب استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا