رسپی

دستور تهیه خورش ماست به سبک هندی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورش ماست به سبک هندی

برای اینکه آشپزی‌کردن برای ما جذاب‌تر و هیجان‌انگیزتر بشه، می‌تونیم طعم‌های جدید رو امتحان کنیم. بیایید با رضیم همراه بشیم.

دستور تهیه خورش ماست هندی خوشمزه

مواد لازم برای پخت خورش ماست هندی

  • مرغ تمیز شده 1 عدد (حدود 1.5 کیلوگرم)
  • ماست کیسه‌ای آب گرفته 1 کیلوگرم
  • پیاز سرخ کرده 2 قاشق سوپ‌خوری
  • گشنیز 250 گرم
  • زیره نیم‌کوب 1/2 قاشق غذاخوری
  • سیر 3 تا 4 حبه
  • زعفران سائیده 1 قاشق چای‌خوری
  • روغن 100 گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه خورش ماست هندی

  1. مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن، با یک لیوان آب و پیاز سرخ‌کرده، با حرارت ملایم می‌پزیم. گشنیز را تمیز می‌کنیم، می‌شوییم و ریز خرد می‌کنیم.
  2. سیر را کوبیده و با گشنیز در روغن کمی سرخ می‌کنیم و سپس آن را به مرغ اضافه می‌کنیم. زیره را نیز اضافه کرده و زعفران را در کمی آب جوش حل می‌کنیم.
  3. نصف آب زعفران را به مرغ می‌ریزیم و به آن نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم مقداری آب در خورش بماند. سپس مرغ را خارج کرده و بعد از خنک شدن، آن را به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم و استخوان‌های بزرگ را بیرون می‌آوریم.
  4. مرغ را دوباره به ظرف برمی‌گردانیم و حرارت را ملایم می‌کنیم.
  5. ماست را با بقیه زعفران و کمی نمک مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملاً صاف شود. سپس آن را داخل ظرف مرغ ریخته و هم می‌زنیم.
  6. دقت کنید که بعد از ریختن ماست، خورش نجوشد؛ کافی است ماست فقط گرم شود، چون اگر جوش بیاید، ماست می‌برد و خورش به درستی آماده نمی‌شود.
  7. اگر مرغ با مقدار آب مشخص شده پخته نشد، می‌توانیم کمی آب به آن اضافه کنیم.
  8. این خورش را می‌توان با گوشت هم تهیه کرد. در این صورت 500 گرم گوشت بدون استخوان کافی است.
  9. البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه خورش باقالا (باقالا قاتق) غذای سنتی شمالی

دستور تهیه خورش کدو سبز با مرغ، یک شام سبک

خورش «بادام زمینی» یادگار سفره‌های اصیل ایرانی

گردآوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا