رسپی
دستور تهیه خورش پاستای ایتالیایی به صورت مرحله ای (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه خورش مخصوص پاستا
امروز میخواهیم طرز تهیه یک خورشت خوشمزه مخصوص پاستا را با شما در میان بگذاریم. برای دیدن دستورهای آشپزی بیشتر، با ما همراه باشید.
خورش مخصوص پاستا
مواد لازم برای تهیه خورش پاستا
- هویج خردشده: یک و نیم فنجان
- پیاز سفید خردشده: یک فنجان
- پیاز قرمز: یک عدد
- گوجهفرنگی خردشده: ۷ عدد
- کدوی سبز خردشده: ۳ فنجان
- فلفل دلمهای: یک عدد
- ریحان خردشده: دو قاشق سوپخوری
- سیر خردشده: ۳ حبه
- فلفل، شکر و نمک: به مقدار لازم
- آرد: یک قاشق سوپخوری
- رب گوجهفرنگی: ۱۵۰ گرم
- پنیر پارمسان: نصف فنجان
- خامه: یک فنجان
- پاستا ورقهای: ۲۵ گرم
طرز تهیه خورش پاستا ایتالیایی
- هویج، پیاز، جعفری، ریحان و سیر را به مدت ۱۵ دقیقه در روغن سرخ کنید. سپس در ظرف را بگذارید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بپزد.
- بعد از آن، گوجهفرنگی، کدو، فلفل سبز، نمک، فلفل و شکر را به آن اضافه کنید و حدود ۴۵ دقیقه دیگر بپزید.
- در یک ظرف جداگانه، یک قاشق سوپخوری کره را ذوب کنید، سپس آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید. خامه را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید.
- رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند. سپس این مخلوط را به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید.
- این خورش را روی پاستای پخته شده سرو کنید.
با رضیم از آشپزی لذت ببرید:
طرز تهیه پاستا پیاز غذایی رژیمی و ساده
طرز تهیه سالاد پاستای یونانی با طعمی خاص + سس پاستا
طرز تهیه گراتن پاستا خوشمزه و خانگی
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی