رسپی

دستور تهیه خورش پرتقال با مرغ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورش پرتقال با مرغ

خورش پرتقال با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌ها در شمال ایران به حساب می‌آید. پرتقال یک میوه خوشمزه و سرشار از ویتامین است که همه آن را می‌شناسند. مردم پرتقال را به عنوان یکی از مرکبات مفید مصرف می‌کنند و گاهی هم آب این میوه را می‌گیرند و به عنوان آب پرتقال طبیعی می‌نوشند.

پرتقال به دلیل فراوانی و طرفداران زیادش، به راحتی در بازارها پیدا می‌شود. بسیاری از افراد پرتقال را به صورت پخته در پلوها و خورش‌ها استفاده می‌کنند. پرتقال پخته شاید به اندازه پرتقال تازه و خام ویتامین نداشته باشد، اما باز هم خاصیت‌ها و کالری‌های مفیدی به خورش اضافه می‌کند. خورش پرتقال طعم شیرین و دلنشینی دارد که به نوع ترش یا شیرین بودن پرتقال بستگی دارد.

خورش پرتقال به همراه مرغ، این خورش را بسیار مغذی می‌کند. بهتر است از پرتقال‌های تازه و آبدار برای تهیه این خورش استفاده کنید. همچنین مقدار و نوع ادویه‌هایی که می‌زنید به سلیقه شما بستگی دارد.

خورش پرتقال نه تنها در میان بزرگسالان، بلکه در بین کودکان هم به خاطر طعم و رنگ زیبا و جذابش شناخته می‌شود. این خورش در مناطق دیگر هم با دستور پخت متفاوت تهیه می‌شود. در شمال کشور به دلیل فراوانی مرکبات، تهیه این خورش بسیار آسان است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
پرتقال بدون هسته: 6 عدد (برای آبگیری)
خلال پرتقال : 1/2 لیوان
خلال پسته: 3 قاشق چای خوری
مرغ : 1 عدد
کره: 50 گرم
شکر: 2 قاشق سوپخوری
آب : 2 پیمانه
زعفران : نصف قاشق چای خوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
پیاز : 1 عدد متوسط

مراحل پخت خورش پرتقال با مرغ در منزل

گام 1: ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.
گام 2: وقتی پیازها طلایی شدند، تکه‌های مرغ را که به اندازه دلخواه برش داده‌اید، به قابلمه اضافه کنید و با پیازها خوب تفت دهید.
گام 3: کمی درب قابلمه را بگذارید تا مرغ کمی بپزد.
گام 4: در این هنگام می‌توانید فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کنید تا با مرغ تفت بخورد.
گام 5: وقتی مرغ‌ها خوب تفت خوردند و کمی سرخ شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
گام 6: آب پرتقال را با شکر خوب مخلوط کنید و داخل قابلمه مرغ‌ها بریزید.

گام 7: دوباره قابلمه را روی حرارت بگذارید و بگذارید به جوش بیاید.
گام 8: حرارت را متوسط کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید مرغ‌ها خوب پخته شوند.
گام 9: قبل از اینکه مرغ‌ها کاملاً بپزند، خلال‌های پوست پرتقال را به خورش اضافه کنید.
گام 10: اما ابتدا باید تلخی پوست پرتقال را بگیرید. برای این کار، آب را جوشانده و خلال‌ها را داخل آن قرار دهید تا حدود 5 دقیقه بجوشد. سپس آن را آبکش کنید، اگر تلخی پوست پرتقال گرفته شد، به خورش اضافه کنید. در غیر این صورت ممکن است نیاز باشد این کار را 3 تا 4 بار تکرار کنید تا تلخی از بین برود.

مراحل پخت خورش پرتقال با مرغ در منزل

گام 11: پس از اضافه کردن پوست پرتقال، زمان آن است که نمک خورش را اندازه کنید.
گام 12: در پایان، اگر غلظت خورش و پخت مرغ‌ها خوب بود، خورش شما آماده سرو است.
گام 13: می‌توانید با خلال پسته یا زرشک روی خورش را تزئین کنید.

منبع : غذالند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا