رسپی
دستور تهیه خورش کنگر به روش ساده و آسان (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه خورش کنگر و نکات پخت آن
خورش کنگر یکی از خورشهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که خیلی هم مفید است. این خورش خوش رنگ و بو را میتوانید در فصل کنگر درست کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیهاش را یاد بگیرید.
دستور تهیه خورش با کنگر
مواد لازم برای تهیه خورش کنگر
- کنگر: 1 کیلو
- گوشت گوساله یا گوسفند: 10 تکه
- پیاز بزرگ: 2 عدد
- آلوچه: به مقدار دلخواه
- جعفری تازه یا خشک: 100 گرم
- رب گوجهفرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت خورش کنگر
- در ابتدا کنگر را پاک کرده و تیغهای آن را جدا کنید. سپس آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه بخارپز کنید و بعد بگذارید آبکش شود.
- پیاز را ریز خرد کرده و تفت بدهید. بعد زردچوبه را به آن اضافه کنید.
- حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.
- سپس کنگر را به گوشت اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.
- در نهایت رب گوجهفرنگی و ادویهها، جعفری و آلوچه را به خورش اضافه کنید و همراه با کمی آب بگذارید به مدت 2 تا 3 ساعت بپزد.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه خورش مرغ با کاری، غذایی محبوب در هند
طرز تهیه خورش مالاوابیج، غذایی فوقالعاده از شمال
خورش «بادام زمینی»، یادگاری از سفرههای اصیل ایرانی
نوشته شده در مجله رضیم
مریم امینی