رسپی

دستور تهیه خورش گلابی خوشمزه به روش مجلسی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورش گلابی خوشمزه به روش مجلسی

خورش گلابی یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری روش تهیه کامل و مرحله به مرحله خورش گلابی با ما همراه باشید.

مواد لازم : مقدار لازم :
گلابی ۸ عدد
سینه مرغ یا گوشت قرمز ۴ تکه
زعفران دم‌کرده ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

دستور تهیه خورش گلابی مرحله به مرحله

مرحله اول
برای تهیه خورش گلابی خوشمزه، در ابتدا ۴ عدد گلابی را خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس گلابی‌ها را به تابه اضافه کرده و خوب سرخ کنید.

مرحله دوم
در حین سرخ کردن گلابی‌ها، مقداری نمک، آب لیمو و نصف زعفران دم‌کرده را اضافه کنید. وقتی گلابی‌ها کاملاً سرخ شدند، آن‌ها را از تابه بیرون آورده و کنار بگذارید.

مرحله سوم
حالا تکه‌های گوشت مرغ را با کمی روغن در تابه بریزید. سپس بقیه زعفران دم‌کرده به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت‌ها کاملاً سرخ شوند.

مرحله چهارم
وقتی تکه‌های مرغ سرخ شدند، آن‌ها را از تابه بیرون آورده و کنار بگذارید. در این مرحله، پیازها را ریز خرد کرده و با کمی روغن در تابه بریزید. سپس خوب تفت دهید تا پیازها نرم شوند.

مرحله پنجم
حال، رب گوجه‌فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب کاملاً سرخ شود. سپس یک لیوان آب به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

دستور تهیه خورش گلابی با مرغ

مرحله ششم
حالا تکه‌های گوشت مرغ و گلابی را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید خورش خوب بجوشد. در انتها خورش را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با برنج میل کنید.

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه خورش گلابی خوشمزه به روش مجلسی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا